Sony презентує The Interview у запланований день

Sony презентує The Interview у запланований день

13:03,
24 Грудня 2014
2170

Sony презентує The Interview у запланований день

13:03,
24 Грудня 2014
2170
Sony презентує The Interview у запланований день
Sony презентує The Interview у запланований день
Автори:
Компанія Sony Pictures прийняла рішення показати комедію The Interview на Різдво, як і планувалося раніше. Однак стрічку демонструватимуть в обмеженому прокаті.

Як повідомляє The Wrap, фільм показуватимуть лише у деяких звичайних та в онлайн-кінотеатрах США.

«Ми ніколи не полишали нашого бажання випустити The Interview, і ми раді повідомити, що наш фільм вийде у деяких кінотеатрах в день Різдва, - сказав генеральний директор Sony Pictures Майкл Лінтон (Michael Lynton). – Водночас ми продовжуємо працювати з різними онлайн-платформами та кінозалами, аби стрічку змогла побачити максимально широка аудиторія».

Керівник кіностудії подякував акторам та всім, хто працював над фільмом за їхню роботу в проблемних умовах.

«Ми пишаємося, що зробили цей фільм доступним для публіки і протистоятимемо тим, хто намагається придушити свободу слова», - сказав Лінтон.

За оцінкою The Wrap, відмова від демонстрації The Interview могла коштувати Sony Pictures близько 90 мільйонів доларів.

Нагадаємо, що раніше хакери, що атакували кінокомпанію Sony, вимагали від компанії припинити вихід фільму The Interview (в якому йдеться про вбивство північнокорейського лідера Кім Чен Ина). До цього Північна Корея оприлюднила заяву, в якій заперечила свою відповідальність за нещодавню хакерську атаку на кінокомпанію. У зв’язку із погрозами на свою адресу Sony Pictures спершу плани про вихід фільму The Interview на Різдво.

У зв’язку перебоями, спричиненими хакерською атакою, штаб-квартира Sony Pictures просила своїх працівників уникати корпоративної електронної пошти та мобільного зв’язку.

У понеділок у Північній Кореї спостерігалися перебої з інтернет-зв’язком аж до цілковитого зникнення.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
thewrap.com
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду