Microsoft виграла судову справу проти ФБР

Microsoft виграла судову справу проти ФБР

00:00,
26 Травня 2014
1148

Microsoft виграла судову справу проти ФБР

00:00,
26 Травня 2014
1148
Microsoft виграла судову справу проти ФБР
Microsoft виграла судову справу проти ФБР
Microsoft виграла судову справу проти Федерального Бюро Розслідувань США щодо урядових запитів. Про це у на своєму блозі на сайті technet.com написав віце-президент із юридичних питань компанії Бред Сміт (Brad Smith).

Представник Microsoft написав, що у четвер, 22 травня, стало відомо, що їхня компанія виграла судову справу проти ФБР з приводу урядових запитів.

Бред Сміт пояснив, що наприкінці 2013 Microsoft отримала запит від ФБР на розкриття інформації про одного із її корпоративних клієнтів. За його словами, такі прохання від влади компанія отримує дуже рідко. В листі ФБР вказувалося, що Microsoft не має права повідомляти своєму клієнту про зацікавленість ним із боку уряду.

Вважаючи таку вимогу неконституційною, компанія звернулася до суду. «Ми вдало робили це в минулому, і продовжуватимемо так робити у майбутньому, аби зберегти можливість повідомляти своїх користувачів, коли уряд намагається отримати їхні дані», - написав юрист.

Після того як Microdoft звернулася до субу ФБР відкликала свій запит.

Компанія Microsoft щопівроку публікує звіти про отриманні нею урядові запити на розкриття інформації про користувачів. Донедавна відповідно до законодавства подробиці змісту цих запитів не розголошувалися.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Бред Сміт, dailytech.com
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду