Microsoft оголосила дату припинення підтримки Windows XP

00:00,
9 Квітня 2013
1457

Microsoft оголосила дату припинення підтримки Windows XP

00:00,
9 Квітня 2013
1457
Microsoft оголосила дату припинення підтримки Windows XP
8-го квітня 2014 року компанія припиняє підтримку двох продуктів: Windows XP та Office 2003

Як йдеться на сайті Microsoft, це означає, що через рік  користувачі не будуть отримувати оновлення системи  безпеки та загалом технічну підтримку для цих продуктів.

Це кінець ери, але для бізнес-компаній він буде початком нового розвитку, вважає генеральний директор Ервін Вісер:   «Рух від Windows XP до більш сучасних платформ Windows 7 та Windows 8 підготує ваші технічні засоби до майбутніх технологічних рішень. Windows 8 це  операційна система для сучасного бізнесу: вона побудована на принципах Windows 7 – швидкості, надійності та вдосконаленої системи безпеки, але в той же час створює сучасну платформу, що відповідає новому поколінню обладнання».

Операційна система Windows XP була випущена у 2001 році, вона є найпопулярнішою системою Microsoft. Згідно з даними компанії Net Applications, зараз Windows XP встановлена на 39% комп’ютерів у всьому світі.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Vbridges.com
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду