Стартувала реєстрація на програму «Розвивайте кар’єру з Google Cloud»

Стартувала реєстрація на програму «Розвивайте кар’єру з Google Cloud»

12:35,
3 Вересня 2024
541

Стартувала реєстрація на програму «Розвивайте кар’єру з Google Cloud»

12:35,
3 Вересня 2024
541
Стартувала реєстрація на програму «Розвивайте кар’єру з Google Cloud»
Стартувала реєстрація на програму «Розвивайте кар’єру з Google Cloud»
Після успішного безкоштовного онлайн-навчання учасники зможуть скласти сертифікаційний іспит.

Компанія Google оголосила про початок реєстрації на новий потік безкоштовної навчальної програми «Розвивайте кар’єру з Google Cloud». Під час онлайн-навчання учасники програми, які тільки починають свій карʼєрний шлях в IT, отримуватимуть персональні коментарі від фахівців зі штучного інтелекту, кібербезпеки та Google Cloud. Про це повідомлено у блозі «Google Україна».

Навчання проходитиме з 16 вересня по 31 жовтня 2024 року онлайн, учасники матимуть доступ до матеріалів та записів вебінарів протягом усього періоду.

«Google Україна» реалізує програму за інформаційної підтримки Міністерства цифрової трансформації України та платформи «Дія.Освіта».

Програму рекомендують:

  • початківцям в IT, які хочуть розпочати свою кар’єру;
  • розробникам із середнім досвідом у програмуванні, які цікавляться використанням хмарних технологій;
  • досвідченим розробникам, які хочуть оновити резюме навичками роботи із Google Cloud та пройти сертифікацію.

У межах індивідуальних консультацій учасники зможуть отримати відповіді на свої питання та практичні поради щодо початку кар’єри у сфері IT, а також дізнатися більше про роботу з хмарними технологіями. Щоб записатися на консультацію, необхідно зареєструватися на програму «Розвивайте кар’єру з Google Cloud» та подати заявку на участь у сесіях. Детальна інформація про консультації надійде в листі після реєстрації. Усього буде відібрано сто учасників програми, які отримають індивідуальні консультації.

Усі учасники програми матимуть:

  • безкоштовний 45-денний доступ до платформи Skills Boost для вдосконалення своїх навичок;
  • можливість отримати нагороди за здобуті бейджі навичок на платформі;
  • підтримку спільноти в подоланні труднощів на шляху вивчення хмарних технологій;
  • вебінари з фахівцями зі штучного інтелекту, кібербезпеки та Google Cloud, які ділитимуться своїм практичним досвідом роботи у хмарі;
  • безкоштовні ваучери на сертифікаційний іспит Google Cloud за 12+ бейджів навичок.

Зареєструватися на програму «Розвивайте кар’єру з Google Cloud» можна за посиланням. Обмежень за кількістю реєстрацій немає. Після завершення реєстрації учасники отримають електронного листа з інструкцією щодо подальших дій, разом з інформацією про вебінари з експертами з хмарних технологій.

Ці та інші ресурси, які компанія Google створила для отримання знань для школи, роботи чи життя, можна знайти на освітньому хабі «Google Знання».

Фото: ілюстративне / «Google Україна»

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду