Новою директоркою компанії «Google Україна» стала Тетяна Лукинюк

Новою директоркою компанії «Google Україна» стала Тетяна Лукинюк

15:25,
20 Серпня 2024
1172

Новою директоркою компанії «Google Україна» стала Тетяна Лукинюк

15:25,
20 Серпня 2024
1172
Новою директоркою компанії «Google Україна» стала Тетяна Лукинюк
Новою директоркою компанії «Google Україна» стала Тетяна Лукинюк
Компанія підтвердила, що буде й далі підтримувати Україну за допомогою технологій для безпеки, освіти, культури, інформації, інновацій та розвитку бізнесу.

На посаду директорки компанії «Google Україна» призначили Тетяну Лукинюк. Перед цим вона керувала операціями з продажу, маркетингу та обслуговування клієнтів у «Київстарі». Про це повідомлено у блозі «Google Україна».

Тетяна Лукинюк має понад 25-річний досвід роботи в міжнародних компаніях. Перед приєднанням до Google вона обіймала посаду B2C-директорки в компанії «Київстар». До цього працювала в секторі FMCG (товарів масового споживання), обіймаючи керівні посади з продажів та маркетингу в таких міжнародних корпораціях, як Coca-Cola, Mars, а також очолювала бізнес Red Bull в Україні на посаді генеральної директорки.

Окрім корпоративних досягнень, Тетяна також є запрошеною професоркою Київської школи економіки та співавторкою популярної книги про побудову кар'єри.

«Україна демонструє надзвичайну силу та стійкість, і ми твердо налаштовані й надалі посилювати нашу підтримку. Ми раді, що Тетяна очолить нашу команду в Україні, і впевнені, що її професійні навички та знання місцевого ринку стануть вагомим внеском у розвиток компанії, — прокоментував віцепрезидент Google у Центральній та Східній Європі Патрік Варнкінг. — Зобов'язання Google перед Україною залишається пріоритетом, і разом ми будемо невпинно працювати, щоб продовжувати підтримувати Україну за допомогою технологій для безпеки, освіти, культури, інформації, інновацій та розвитку бізнесу».

Тетяна Лукинюк заявила, що з ентузіазмом дивиться у майбутнє і готова активно долучитися до ініціатив Google, спрямованих на допомогу Україні в процесі відбудови та демонстрації нашої стійкості.

«Сьогодні початок роботи на цій новій посаді є певним викликом, проте я повна рішучості зробити все можливе, щоб наші співробітники, клієнти, користувачі та партнери продовжували отримувати необхідну підтримку в складні часи», — сказала новопризначена директорка «Google Україна».

Про завершення роботи в «Київстарі» вона повідомила 26 липня.

Нагадаємо, «Google Україна» понад 17 років очолював Дмитро Шоломко. У травні він приєднався до «Суспільного мовлення» — став радником голови правління з питань диджитал-трансформацій.

Фото: Тетяна Лукинюк / «Google Україна»

Читайте також
ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду