«Цифрова блокада». Федоров повідомив про технологічні санкції щодо Росії

«Цифрова блокада». Федоров повідомив про технологічні санкції щодо Росії

10:42,
2 Квітня 2022
2369

«Цифрова блокада». Федоров повідомив про технологічні санкції щодо Росії

10:42,
2 Квітня 2022
2369
«Цифрова блокада». Федоров повідомив про технологічні санкції щодо Росії
«Цифрова блокада». Федоров повідомив про технологічні санкції щодо Росії
Країну-агресора блокують виробники та постачальники комп'ютерної периферії, програмного забезпечення, платіжних систем тощо.

Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров повідомив про санкції технологічних компаній проти РФ. Країну-агресора блокують виробники та постачальники комп'ютерної периферії, програмного забезпечення, платіжних систем тощо.

• Logitech International S.A. заявила про зупинення поставок до Росії. Це швейцарська компанія, виробник комп'ютерної периферії, девайсів для геймерів.

• Recruit Group, кадрова компанія зі штаб-квартирою в Японії, яка має пошукову систему вакансій Indeed, призупинила бізнес у рф. Компанія також обмежила діяльність сайту Indeed на російській території та видалила із системи всі оголошення про вакансії від російських урядових і військових організацій.

• Automatic Data Processing припинила продажі у рф. Це американська компанія, що є постачальником ПЗ та послуг для управління людськими ресурсами.

• Amadeus IT Group припинила співпрацю з російськими авіалініями «Аерофлот». Amadeus — це компанія, яка входить у глобальну дистриб'юторську систему (GDS). Міжнародна комп'ютерна система бронювань забезпечує доступ до бронювання авіаквитків, готелів, круїзних турів, прокату автомобілів для більш ніж 104 тис. туристичних агенцій.

• Emerson Electric припиняє інвестиції до Росії. Компанія поєднує технологію та інжиніринг у багатьох галузях промисловості й пропонує технологічні рішення для промислових, комерційних та споживчих ринків.

• Японський ігровий гігант Nintendo Company Limited припинив постачання консолей до Росії. Також платіжний сервіс Nintendo eShop призупинив обробку платежів у рублях.

Нагадаємо, на початку березня роботу в Росії та Білорусії припинив розробник антивірусів Avast. Таке рішення було прийнято через масштабну агресію проти України.

Google Play обмежив роботу в Росії, відтепер росіяни можуть завантажувати тільки безкоштовні ігри та програми.

Через російську агресію ігрові підрозділи Sony Group та Nintendo Co зупинили постачання ігрових консолей та програмного забезпечення до Росії .

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду