У Telegram з’явилися  відеоаватарки

У Telegram з’явилися відеоаватарки

11:38,
27 Липня 2020
1932

У Telegram з’явилися відеоаватарки

11:38,
27 Липня 2020
1932
У Telegram з’явилися  відеоаватарки
У Telegram з’явилися  відеоаватарки
Автори:
Також тепер можна сховати повідомлення від людей, яких немає серед контактів

Месенджер Telegram випустив оновлення – тепер у ньому можна встановлювати замість фото відео на аватарки, зменшити кількість повідомлень не від контактів, та редагувати фото. Про це повідомляється у пресрелізі Telegram. Ось список оновлень:

Відеоаватари. Тепер можна завантажити в свій профіль відеозапис замість статичної фотографії - і вибрати з неї будь-кадр в якості картинки, яка буде відображатися в чатах. Відеозапис можна відредагувати, додавши або зменшивши яскравість або контрастність.  

Ефект гладкої шкіри. У редакторі тепер можна накласти фільтр на будь-яку фотографію або відеозапис, знятий фронтальною камерою телефону.

Розділ «Люди поруч». У цьому розділі тепер можна побачити, на якій відстані знаходиться співрозмовник. Таку саму функцію можна встановити і для свого контакту – у розділі «Контакти» тепер є функція «Показувати мене тут».

Предперегляд фото та відео. Зменшена копія відео або фото, які вам надіслали, буде видна в прямо повідомленні і в списку чатів.

Пропуск повідомлення від людей, яких немає серед ваших контактів. Оновлення в розділі «Конфіденційність» дозволить автоматично відключати повідомлення і поміщати в архів нові чати з користувачами, яких немає в списку контактів. Всі такі чати доступні в папці «Архів» і їх можна повернути в основний список чатів в будь-який момент.

Статистика груп. Власники груп з 500 і більше користувачів тепер можуть побачити розгорнуту статистику активності учасників і зростання спільноти. На сторінці статистики також відображається список найактивніших учасників і середня кількість символів в їх повідомленнях.

Музика для Android. Для смартфонів з Android—новий дизайн  музичного програвача,  де можна зробити цикл відтворення, перемішати або розгорнути порядок треків.

Великі файли. Тепер можна пересилати файли до 2-х гігабайтів.

 Фото: itc.ua

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду