Amazon запустив безкоштовний музичний стрімінговий сервіс

Amazon запустив безкоштовний музичний стрімінговий сервіс

11:44,
20 Листопада 2019
3427

Amazon запустив безкоштовний музичний стрімінговий сервіс

11:44,
20 Листопада 2019
3427
Amazon запустив безкоштовний музичний стрімінговий сервіс
Amazon запустив безкоштовний музичний стрімінговий сервіс
Автори:
Компанія Amazon запустила безкоштовний стрімінговий сервіс музики — Amazon Music.

Як зазначається у блозі компанії, скористатися Amazon Music можуть власники iPhone, iPad, пристроїв Android і Amazon TV Fire. Поки що сервіс доступний тільки у США, Великобританії та Німеччині. Компанія буде конкурувати з музичними сервісами Spotify і Deezer.

«Любителі музики зможуть слухати тисячі станцій на основі будь-якої пісні, виконавця, епохи і жанру, почути кращі світові плейлисти і кращі святкові мелодії», — йдеться в повідомленні.

Хоча сервіс безкоштовний, користувачі будуть час від часу слухати рекламу. Якщо вони не хочуть цього робити, то можна скористатися платною версією Amazon Music.

У компанії додали, що підписка на інший стрімінговий сервіс — Amazon Prime не потрібна. Також не потрібна і кредитна карта, але для використання нової послуги потрібен обліковий запис Amazon.

Таким чином, Amazon запропонувала модель, яку вже використовують такі музичні стрімінгові сервіси, як шведський Spotify і французький Deezer, фактично ставши їх прямим конкурентом.

Як повідомляв MediaSapiens, у жовтні Amazon оголосив про запуск платного музичного сервісу — Amazon Music Unlimited. Користування сервісом становить 7,99 долара на місяць або 79 доларів на рік.

Читайте також
ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
The Independent
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Лара
14:52 / 06.07.2021
Круто, когда можешь сделать что-то полезное и беспатно. Я часто замечаю что много есть сервисов которые реально бесплатные, и это нужные, как например в моем городе портал новостроек vn.com.ua Риелторы берут деньги за инфу, которую собирают вот с таких вот порталов
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду