Facebook запускає додаток для створення мемів

Facebook запускає додаток для створення мемів

11:07,
20 Листопада 2019
3256

Facebook запускає додаток для створення мемів

11:07,
20 Листопада 2019
3256
Facebook запускає додаток для створення мемів
Facebook запускає додаток для створення мемів
Автори:
Експерименти Facebook з новими додатками відбуваються на тлі зростання популярності платформи TikTok, пише The Verge.

Facebook запустила безкоштовний мобільний додаток Whale для створення мемів. Про це повідомляє The Verge.

Додаток наразі доступний лише в App Store в Канаді. Там його запустили, не роблячи гучних оголошень, пишуть журналісти. Whale дозволяє накладати текст і ефекти на фото або зображення з колекції, а результатом можна ділитися в Facebook, Instagram, Messenger і WhatsApp.

У виданні додають, що експерименти Facebook з новими додатками відбуваються на тлі зростання популярності платформи TikTok, яка стає все більш поширеною серед молодих користувачів.

Також упродовж останніх років після виходу за межі Китаю TikTok став популярним джерелом мемів, які розповсюджуються через інші сервіси соцмереж. Станом на зараз за 2019 рік додаток від компанії ByteDance отримав понад 500 мільйонів нових користувачів, а загальна кількість користувачів близька до 1,5 мільярда користувачів. Однак  цього місяця журналісти The Verge виявили ознаки сповільнення зростання його популярності.

Нагадаємо, раніше ми писали, що TikTok обігнала Facebook та Instagram за кількість завантажень додатка.

Читайте також
ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
The Verge
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду