У Китаї запрацював 5G

У Китаї запрацював 5G

15:58,
1 Листопада 2019
4312

У Китаї запрацював 5G

15:58,
1 Листопада 2019
4312
У Китаї запрацював 5G
У Китаї запрацював 5G
Автори:
Найбільші китайські мобільні оператори почали надавати послуги зв'язку п'ятого покоління — 5G.

Як повідомляє китайське агентство новин Xinhua, 31 жовтня три найбільші мобільні оператори — China Mobile, China Unicom і China Telecom одночасно оголосили про свої тарифні плани з послугами 5G за ціною від 128 юанів (близько 451 грн) до 599 юанів (2100 грн). Послуга доступна для споживачів у 50 містах Китаю, включаючи Пекін, Гуанчжоу і Шанхай.

Мережа активно розширюється. До середини жовтня в Шанхаї, де проживає майже 25 млн людей, було активовано 11 859 базових станцій 5G, що підтримуватиме охоплення мережею 5G на ключових вуличних територіях міста.

Китайці давно чекали на прихід нової технології зв'язку. Три основні оператори мобільного зв'язку зареєстрували понад 10 мільйонів користувачів Wannabe 5G ще до офіційного запуску.

Як повідомляв MediaSapiens, у липні цього року 5G запустили у німецьких містах Берлін та Бонн. До кінця 2020 року мережа повинна охопити 20 найбільших міст країни. Серед європейських країн 5G доступний також у 5 найбільших містах Італії, у Швейцарії та Великобританії.

В Україні зв’язок нового покоління може з’явитися вже наступного року — п’ятий президент Петро Порошенко підписав указ про запуск 5G в Україні з 2020 року.

 

 

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
BBC
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду