В Україні створили безкоштовний додаток для виклику лікаря

В Україні створили безкоштовний додаток для виклику лікаря

14:04,
13 Червня 2019
5074

В Україні створили безкоштовний додаток для виклику лікаря

14:04,
13 Червня 2019
5074
В Україні створили безкоштовний додаток для виклику лікаря
В Україні створили безкоштовний додаток для виклику лікаря
Автори:
Українські фахівці розробили та впроваджують мобільний додаток «Докрадар» для виклику медика клієнтом за місцем його знаходження.

В Україні впроваджується мобільний додаток «Докрадар», який можна завантажити безкоштовно.  За його допомогою пацієнт може знайти найближчого до нього лікаря та оперативно викликати його.

Завдяки мобільному додатку клієнт може викликати медичного спеціаліста за місцем свого знаходження в реальному часі. Про це оголосив на своїй офіційній сторінці у Facebook відомий хірург, директор «Українського медичного центру з безпеки дорожнього руху та інформаційних технологій МОЗ України» Максим Циганок.

«Докрадар” дозволяє безкоштовно, через сервіс «Екстрений виклик» оперативно знайти найближчого до місця події рятівника, патрульного поліцейського або лікаря, для отримання потерпілим першої домедичної та медичної допомоги», — повідомив він.

За його словами, все зробили так, щоб усього три кліки потерпілого у мобільному телефоні дозволили йому отримати фахову екстрену допомогу з визначеним GPS його місцезнаходженням.

«Ми сподіваємось, що віднині Україна не буде втрачати своїх громадян у дорожньо-транспортних пригодах та при надзвичайних ситуаціях лише через те, що кваліфіковану допомогу постраждалим спеціальними службами та рятівниками було надано із запізненням. Лікарі, ДСНС, патрульна поліція та громадські організації, складовою діяльності яких є екстрена домедична допомога, можуть використовувати «Докрадар для спеціалістів», як джерело інформації про випадки які потребують екстреного реагування», — додав пан Циганок.

Розпочав роботу мобільний додаток для Android, а вихід додатку для iOS планується через декілька тижнів, оголосив фахівець. Доступні дві версії цього додатку. Один — для спеціаліста, а другий — для клієнта.

Нагадаємо, раніше у Google створили додаток для подорожей.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду