Google інтегрує асистента у месенджер Android

Google інтегрує асистента у месенджер Android

13:07,
27 Лютого 2019
2888

Google інтегрує асистента у месенджер Android

13:07,
27 Лютого 2019
2888
Google інтегрує асистента у месенджер Android
Google інтегрує асистента у месенджер Android
Автори:
Стандартний додаток для переписки операційної системи Android отримає нові функції.

У «найближчі місяці» Google представить інтеграцію свого асистента та месенджера в операційні системі Android, пише The Verge.

Користувачі тепер в ході переписки можуть ставити питання, на які асистент одразу відповідатиме. Наприклад, програма надаватиме короткі анонси фільму, на який ви пропонуєте піти співбесіднику.

Компанія наголошує, що не читатиме самі повідомлення юзерів. Google стверджує, що сервери отримуватимуть лише ту інформацію, яку ви запитуватимете у асистента. Підказки, які формуються системою, генеруються завдяки локальному аналізу.

Тож, коли хтось запропонує піти в ресторан, ви побачите емоджі піци, фразу «так» чи кнопку з пошуком закладу. Якщо натиснете на пошук, то надалі зможете обрати і надіслати карту з інформацією про ресторан співбесіднику.

Джерело зображення: The Verge

Паралельно з такими оновленням компанія у березні закриває свій інший месенджер Allo. Тепер Google робить ставку на стандартний месенджер Android, який підтримує SMS та MMS.

Нагадаємо, нещодавно «Детектор медіа» повідомляв, що Google закриває класичний Hangouts. Також компанія з квітня почне видаляти дані зі своєї соціальної мережі Google+, роботу якої також припиняють.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
www.theverge.com
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду