Instagram створює окремий додаток для шопінгу – ЗМІ

Instagram створює окремий додаток для шопінгу – ЗМІ

13:57,
7 Вересня 2018
2082

Instagram створює окремий додаток для шопінгу – ЗМІ

13:57,
7 Вересня 2018
2082
Instagram створює окремий додаток для шопінгу – ЗМІ
Instagram створює окремий додаток для шопінгу – ЗМІ
Автори:
Компанія Instagram працює над розробкою окремого додатку, який дозволить користувачам здійснювати покупки в мережі.

Про це повідомило видання The Verge з посиланням на два своїх джерела.

Медіа повідомило, що сервіс матиме назву IG Shopping і дозволить користувачам Instagram ознайомитися з асортиментом торгівельних компаній, за якими вони стежать у соцмережі, та здійснювати покупки через новий додаток.

Instagram відомилася прокоментувати чутки.

Як раніше повідомляла операційна директорка компанії Facebook (якій належить Instagram) Шеріл Сендберг, понад 25 мільйонів компаній вже мають акаунти в Instagram, а 2 мільйони з них – це рекламодавці. А чотири з п'яти акаунтів у Instagram стежать за принаймні одним профілем комерційної компанії. Тож експерти прогнозують, що новий додаток для онлайн-шопінгу підтримає вже існуючий тренд серед юзерів соцмережі, а бізнесам надасть можливості для збільшення власного прибутку.

Нагадаємо,  у червні соцмережа Instagram досягла 1 мільярда аудиторії та запустила новий відеосервіс IGTV.

А нещодавно стало відомо, що Instagram показуватиме, звідки зареєстрований акаунт та що він рекламує. Завдяки цій та двом іншим новим функціям компанія прагне покращити безпеку даних її юзерів.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
techcrunchhq.com
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду