В Украні запрацював платіжний сервіс Apple Pay

В Украні запрацював платіжний сервіс Apple Pay

13:15,
17 Травня 2018
1843

В Украні запрацював платіжний сервіс Apple Pay

13:15,
17 Травня 2018
1843
В Украні запрацював платіжний сервіс Apple Pay
В Украні запрацював платіжний сервіс Apple Pay
Автори:
Популярний цифровий сервіс платежів Apple Pay став доступним для тих українців, які є клієнтами «Приватбанку».

Про це 17 травня на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook  написав міністр фінансів України Олександр Данилюк.

«Apple Pay в Україні! З сьогоднішнього дня "Приватбанк" запустив цей популярний у світі сервіс платежів. Новітні технології розвиваються в Україні!...Використовуючи лише свій смартфон, тисячі українців зможуть перевести свої платежі в онлайн», – зазначив пан Данилюк.

На думку міністра, запуск Apple Pay є показником привабливості українського ринку для світових інноваційних компаній.

Як повідомляє видання про технології ain.ua, Україна стала 28 країною в світі, в якій запустили Apple Pay. До цього сервіс працював в Україні тільки з картами іноземних банків. Відтепер власники iPhone, які є клієнтами «Приватбанку», зможуть оплачувати покупки за допомогою смартфона в магазинах, на заправках і в транспорті. 

Щоб налаштувати Apple Pay, потрібно оновити додаток «Приват24» до останньої версії. Apple Pay працює на iPhone 6 та пізніших версіях, а також iPad і Apple Watch (детальний перелік пристроїв можна побачити тут).

Як повідомляє DW, у листопаді 2017 року компанія Google запустила в Україні свій сервіс безконтактної оплати товарів і послуг за допомогою смартфонів на платформі Android. Україна стала 15-ю країною у світі, де він на той момент запрацював.

Як писав MediaSapiens, минулого тижня керівник інженерного підрозділу Google Pay Варуж Читилян (Varouj Chitilian) згадав систему безконтактної оплати за проїзд в Києві в якості одного з успішних прикладів використання Google Pay, поряд зі схожими проектами в Лондоні, Чикаго, Сіднеї та Портленді.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
ukrinform.com
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду