Microsoft оновила фоторедактор Windows 10 та запропонувала нові ігри

Microsoft оновила фоторедактор Windows 10 та запропонувала нові ігри

17:39,
18 Жовтня 2017
2445

Microsoft оновила фоторедактор Windows 10 та запропонувала нові ігри

17:39,
18 Жовтня 2017
2445
Microsoft оновила фоторедактор Windows 10 та запропонувала нові ігри
Microsoft оновила фоторедактор Windows 10 та запропонувала нові ігри
Автори:
17 жовтня ІТ-корпорація Microsoft представила оновлення своєї операційної системи Windows 10 під назвою Fall Creators.

Про це йдеться в блозі компанії.

Microsoft запропонувала вдосконалену програму для роботи з фото, нові ігри, функціонал для забезпечення безпеки, а також  інтерфейси з ефектом занурення, які створено завдяки технології Windows Mixed Reality. Всі ці інновації доступні на партнерських девайсах, які вже є в продажу. 

Оновлення торкнулося також додатків Windows Inking. Відтепер там можна робити позначки безпосередньо в PDF-файлах, полегшивши та прискоривши таким чином процес додавання коментарів та обміну інформацією з іншими людьми. «Так само, як нам буває важко знайти ключі, гаманець або телефон, іноді важко знайти цифрове перо, щоб зробити нотатки. Windows Find my Pen виправляє цю проблему в оновленні Fall Creators», - йдеться в блозі компанії.

Microsoft обновила програму Photos, щоб надати користувачам можливість створювати унікальні індивідуальні історії, використовуючи фотографії, відео, музику, 3D та навіть малюнки з Windows Inking.

Відтепер можливо зберегігати всі файли в OneDrive Files On Demand. Ці файли будуть так само доступні, як і будь-які інші на вашому ПК, але при цьому не займатимуться місця на жорсткому диску.

В обновлении Fall Creators вдосконалено режим гри, який дозволяє використовувати пристрій на повну потужність, як приставку Xbox. Для цього треба натиснути нову кнопку на ігровій панелі. Аби користувачі випробували  цю потужність, компанія презентувала низку ігор в межах Xbox Play Anywhere, зокрема Cuphead, Forza Motorsport 7, Lucky's Tale і Middle Earth: Shadow of War. 

Програма захисту Windows Defender в оновленні Fall Creators використовуватиме елементи штучного інтелекту в створенні нових рівнів захисту від вірусних програм і зловмисників. 

Компанія повідомила також, що оновлення зробить Windows зручнішим для людей з хворобою Лу Герига, яка впливає на здатність мозку контролювати органи тіла. Єдині м'язи, які ця хвороба не вражає - це очні. Нова функція операційної системи Eye Control створена на основі технології стеження за рухами очей, що дозволить людині друкувати і керувати курсором, використовуючи лише погляд. 

У компанії повідомили, що Windows 10 є найпопулярнішою версією Windows на планеті. Вона встановлена на понад 500 мільйонах пристроїв.

Нагадаємо, цього місяця керівник проекту Windows 10 Джо Бельфіоре (Joe Belfiore) повідомив, що Microsoft більше не розроблятиме нові функції та програмне запезпечення для мобільної версії цієї операційної системи.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
Microsoft
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду