Компанія Facebook запустить новинний проект

Компанія Facebook запустить новинний проект

00:00,
15 Січня 2014
998

Компанія Facebook запустить новинний проект

00:00,
15 Січня 2014
998
Компанія Facebook запустить новинний проект
Компанія Facebook запустить новинний проект
Соціальна мережа Facebook збирається запустити власний новинний додаток для мобільних пристроїв. Він матиме назву Paper та може з’явитися вже наприкінці січня, повідомляє recode.net з посиланням на анонімні джерела.

За повідомленням джерела, Paper буде схожим на Flipboard. Обоє по суті є агрегаторами новинного контенту і створені для зручності читання новин із різних джерел. Новий додаток збиратиме та сортуватиме важливі та популярні новини у медіа та статусах користувачів Facebook.

Можливо, проект Paper стане мобільним додатком. Хоча це може бути також окремий сайт, пристосований для читання з мобільних пристроїв, зазначає recode.net.

Останнім часом Facebook активно перетворюється на медіа, зауважує lenta.ru. Восени 2013 року компанія запустила сервіс Stories to Share, який дає рекомендації медіа щодо просування свого контенту в мережі. У грудні представили новий алгоритм побудови новинної стрічки, коли користувач спершу проглядає медійні матеріали, а не фото та пости своїх друзів. 

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
telegraph.co.uk
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду