Ювілейний iPhone X коштуватиме понад 1000$

Ювілейний iPhone X коштуватиме понад 1000$

18:26,
9 Лютого 2017
2237

Ювілейний iPhone X коштуватиме понад 1000$

18:26,
9 Лютого 2017
2237
Ювілейний iPhone X коштуватиме понад 1000$
Ювілейний iPhone X коштуватиме понад 1000$
Автори:
Американська компанія Apple на честь свого 10-річчя випустить новий смартфон, вартість якого перевищить тисячу доларів.

Про це пише Fastcompany з посиланням на джерела в компанії. 

Повідомляється, що новий iPhone 8 або iPhone X матиме 5,8-дюймовий дисплей. Крім того, новий смартфон матиме інноваційний оригінальний дизайн. Серед решти можливостей iPhone 8 зможе повихвалятись новим OLED-дисплеєм, який займатиме всю передню панель телефону, а також покращеною пам'ятю, ніж у його попередника. Задня панель гаджета буде виготовлена, ймовірно, зі скла, а кнопки з боків телефону замінять на сенсорні вставки.

Тим не менш, відомо, що компанія Apple може змінити характеристики майбутнього телефону в будь-який момент, навіть у кінці виробничого циклу. 

Американська корпорація Apple почне виробляти смартфони iPhone в Індії в кінці квітня. Apple вибрала місто Бангалор для виробництва телефонів. Складанням смартфонів буде займатися тайванська Wistron Corp. 

Раніше MediaSapiens писав про те, що компанія Apple отримала патент на дворежимні навушники, які здатні працювати в якості навушників і зовнішньої колонки. 

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
Fastcompany
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду