В пошуковому алгоритмі Google відбулися зміни

В пошуковому алгоритмі Google відбулися зміни

12:52,
27 Вересня 2016
3726

В пошуковому алгоритмі Google відбулися зміни

12:52,
27 Вересня 2016
3726
В пошуковому алгоритмі Google відбулися зміни
В пошуковому алгоритмі Google відбулися зміни
Автори:
В 2012 році компанія Google запустила алгоритм Penguin («Пінгвін») - його головна особливість полягає у тому, що алгоритм понижує у пошуковій видачі ті сайти, які порушують правила Webmaster Guidelines компанії.

Простіше кажучи - компанія за допомогою Penguin вирішила фільтрувати сайти низької якості, з великими обсягами неунікального контенту та купленими посиланнями.

Нещодавно Google повідомила про те, що алгоритм Penguin стає частиною основного алгоритму ранжування.  Як повідомляє Search Engine Land, тепер алгоритм Penguin буде оновлювати ранжування сайтів не періодично, як це було раніше, а в режимі реального часу. Також оновлений Penguin 4.0 краще розрізнятиме сайти із високою заспамленістю.

«Останнє оновлення Penguin було 17 жовтня 2014 року.  Сайти, які постраждали від нього, чекали майже два роки, щоб отримати шанс на звільнення від дії алгоритму», - пише Search Engine Land. Через те, що алгоритм тепер працюватиме постійно, у сайтів є шанси швидше піднятися у пошуковій видачі, якщо вони усунули порушення правил Google Webmaster Guidelines. 

Нагадаємо, 4 жовтня компанія Google презентуватиме свої новинки. 

Фахівці кажуть, що Google вирішив затьмарити нещодавню презентацію iPhone 7. Напряму технологічний гігант не повідомляє, що саме презентуватиме, але всіляко на це натякає. Наприклад, днями в офіційному мікроблозі смартфона від Google – Nexus – з'явився допис з задоволеним смайликом та посиланням на відео «Жовтень близько». Раніше повідомлялося, що Nexus можуть перейменувати у Pixel.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
Search Engine Land
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду