Вся презентація Apple за 107 секунд - відеоролик

Вся презентація Apple за 107 секунд - відеоролик

10:05,
8 Вересня 2016
2619

Вся презентація Apple за 107 секунд - відеоролик

10:05,
8 Вересня 2016
2619
Вся презентація Apple за 107 секунд - відеоролик
Вся презентація Apple за 107 секунд - відеоролик
Автори:
Компанія Apple представила відеоролик, в якому продемонструвала головні підсумки своєї вчорашньої презентації за 107 секунд.

Так, на вчорашній презентації Apple показала новий водонепроникний «розумний годинник» Apple Watch 2 і смартфон iPhone 7. Ще одна новинка компанії - бездротові навушники AirPods . Раніше в медіа поширились чутки про те, що Apple вирішила відмовитися від роз'єму під навушники в новій моделі смартфона iPhone. AirPods розраховані на 5 годин роботи від вбудованого акумулятора і близько 25 годин роботи при наявності спеціального аксесуара, який виконує функцію зарядної станції.

 

Глава Apple Тім Кук (Tim Cook) під час презентації заявив, що iPhone 7 «це найкращий смартфон iPhone з коли-небудь створених».

Стартова ціна iPhone 7 - 649 доларів, iPhone 7 Plus - 769. Навушники AirPods коштують 159 доларів, Apple Watch 2 - 369 доларів.

Нагадаємо, компанія Apple наприкінці серпня опинилася в центрі фінансового скандалу. Єврокомісія постановила стягнути із компанії Apple 13 млрд євро на користь Ірландії через недонараховані податки. Розслідування податкової угоди Apple з урядом Ірландії було розпочато ще в 2013 році. Тепер Єврокомісія прийняла рішення, що податкова угода Apple з владою Ірландії є такою, що суперечить європейським законам.

Парламент Ірландії дочасно повертається з канікул, аби обговорити рішення Європейської Комісії щодо незаконних податкових пільг на 13 млрд євро, які отримала у тій країні американська Apple.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
gonefishingstorepr.com
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду