Mail.ru Group повідомила про ріст прибутку на 14% за півроку

Mail.ru Group повідомила про ріст прибутку на 14% за півроку

14:17,
18 Серпня 2016
1904

Mail.ru Group повідомила про ріст прибутку на 14% за півроку

14:17,
18 Серпня 2016
1904
Mail.ru Group повідомила про ріст прибутку на 14% за півроку
Mail.ru Group повідомила про ріст прибутку на 14% за півроку
Автори:
Сукупний чистий прибуток російської інтернет-компанії Mail.ru Group у першій половині 2016 року досяг 5,74 млрд рублів, збільшившись на 14% у порівнянні з аналогічним періодом минулого року.

Про це йдеться у фінансовому звіті групи за міжнародними стандартами фінансової звітності, опублікованому 18 серпня, пише slon.ru.

Виручка Mail.ru Group за січень-липень поточного року збільшилася на 11,6% до 18,83 млрд рублів. Ріст виручки у другому кварталі склав 11,9%.

Як зазначив голова ради директорів Mail.Ru Group Дмитро Гришин, у компанії зберігають прогноз за ростом виручки у 2016 році на рівні 8–14%. Гришин вказав, що у разі, якщо збільшення споживчих витрат населення не відбудеться, то це показник буде ближче до нижньої межі діапазону. 

Інший російський інтернет-гігант – «Яндекс» – відзвітувався за перше півріччя наприкінці липня. За перші шість місяців поточного року чистий прибуток компанії виріс у річному вираженні на 23% до 3,1 млрд рублів, а скоригований прибуток – на 40% до 7,1 млрд рублів. 

Навесні IT-компанія Mail.Ru Group попередила про можливе закриття сервісу агрегації новин у разі, якщо законопроект, який прирівнює новинні агрегатори до ЗМІ, буде ухвалено в поточному вигляді. «Законопроект обмежує право володіння або контролю сервісів новинної агрегації неросійськими фізичними та юридичними особами до рівня, що не перевищує 20%, — за аналогією з обмеженнями, введеними в російських ЗМІ. Якщо законопроект буде прийнятий у поточному вигляді, ми будемо змушені реструктурувати наші сервіси агрегації новин, призупинити або припинити роботу цих сервісів», - зазначалося у звіті компанії.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
rbk.ru
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду