Apple відкриє в Китаї науково-дослідний центр

Apple відкриє в Китаї науково-дослідний центр

09:44,
17 Серпня 2016
2389

Apple відкриє в Китаї науково-дослідний центр

09:44,
17 Серпня 2016
2389
Apple відкриє в Китаї науково-дослідний центр
Apple відкриє в Китаї науково-дослідний центр
Автори:
Apple відкриє в Китаї центр науково-дослідницьких і дослідно-конструкторських робіт.

Про це пише Bloomberg.

Новий центр збере інженерів із вже існуючих підрозділів Apple. У компанії не розповіли про передбачувану кількість співробітників і розташування нового центру. Він відкриється в кінці 2016 року.

Кількість центрів, відкритих Apple в Китаї, з 2011 року зросла більш ніж удвічі — до 45. Країна стає все більш привабливою для створення нових програмних продуктів, відзначає Bloomberg.

Якщо в 2008 році витрати на розробку і проведення наукових досліджень, за даними Організації економічного співробітництва і розвитку, становили $92 млрд, то до 2013 року ця сума зросла до $243 млрд.

У США за той же час цей показник виріс з $204 млрд до лише $221 млрд. При цьому Apple зіткнулася з тиском в Китаї. Компанія закрила деякі свої сервіси в цій країні через півроку після того, як вони отримали дозвіл на роботу. Крім того, вона програла патентний спір, пов'язаний з iPhone 6 і 6 Plus, а також спір з приводу використання слова IPHONE на шкіряних виробах.

Нагадуємо, раніше в інтерв'ю The Washington Post гендиректор Apple Тім Кук назвав дві найбільші помилки компанії за час свого правління. По-перше, він зауважив, що картографічний сервіс зазнав серйозної критики і йому довелося особисто вибачатися перед користувачами за низьку якість продукту. «Карти були помилкою. Але ми досить чесно ставилися до себе, щоб визнати, що це був не наш зоряний час. Ми набралися сміливості, щоб знайти ще один спосіб зробити це. Це важливо. Це єдиний спосіб для компанії вчитися на своїх прорахунках». Другою помилкою гендиректор назвав прихід в компанію Джона Броувета, відповідального за розвиток роздрібної мережі корпорації.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
carblogger.it
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду