Співробітницю Google вбили під час пробіжки

Співробітницю Google вбили під час пробіжки

13:14,
10 Серпня 2016
2236

Співробітницю Google вбили під час пробіжки

13:14,
10 Серпня 2016
2236
Співробітницю Google вбили під час пробіжки
Співробітницю Google вбили під час пробіжки
Автори:
У передмісті Бостона під час пробіжки в парку була вбита співробітниця компанії Google Ванесса Маркотт.

Про це пише The Boston Globe.

Відзначається, що вбивство сталося 7 серпня.

27-річна Маркотт приїхала в містечко Прінстон з Нью-Йорка, де вона працювала в компанії Google, щоб відвідати свою матір.

У неділю вдень вона відправилася на пробіжку у ліс.

Через кілька годин її родичі звернулися в поліцію, так як Маркотт не повернулася додому. Пізніше її тіло було виявлено в кількох кілометрах від будинку матері.

Начальник поліції Прінстона Мішель Пауерс заявила, що правоохоронні органи стурбовані безпекою жителів міста і попросила людей бути уважнішими.

Нагадуємо, що у серпні минулого року в США в прямому ефірі під час інтерв'юзастрелили двох журналістів телеканалу WDBJ7, що являється партнером CBS, - Елісон Паркер та Адама Уорда. Убивця Вестер Лі Фленаган, їхній колишній колега, використовуючи мобільний телефон або інший записувальний пристрій, зняводнохвилинне відео вбивства від першої особи, в якому він повільно наближався до жертв, займав зручну позицію, простягав руку з пістолетом, скерованим на жертв. Крім того, десь протягом п’ятигодинної спроби втечі дорогами Вірджинії вбивця знайшов спосіб завантажити відео на акаунти в Twitter тa Facebook разом із особистими образами на адресу Паркер та Уорда.

Фото - The Boston Globe

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
Vanessa Marcotte, The Boston Globe, Aвтор фото - David Ryan
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду