Прибуток Facebook за рік зріс більш, ніж вдвічі

Прибуток Facebook за рік зріс більш, ніж вдвічі

10:08,
29 Липня 2016
1963

Прибуток Facebook за рік зріс більш, ніж вдвічі

10:08,
29 Липня 2016
1963
Прибуток Facebook за рік зріс більш, ніж вдвічі
Прибуток Facebook за рік зріс більш, ніж вдвічі
Автори:
Компанія Facebook відзвітувала про свої фінансові результати за другий квартал 2016 фінансового року.

Консолідована виручка Facebook за цей період склала $ 6,44 млрд, а чистий прибуток, розрахований за методикою non-GAAP, склав $ 2,05 млрд, або $ 0,97 на одну акцію. У річному вираженні ці показники зросли на 59% і 186% відповідно. Компанія змогла впевнено перевершити очікування аналітиків Wall Street, які прогнозували прибуток на рівні $ 0,81 на одну акцію при виручці $ 6,01 млрд.

Надходження від реклами склали $6,24 млрд, при чому 84% від загальної суми принесли користувачі мобільних пристроїв. Місячна аудиторія соцмережі досягла 1,71 млрд користувачів, з них 1 млрд – користувачі мобільного додатку. Щоденна аудиторія соцмережі зросла до 1,128 млрд активних користувачів. У порівнянні з минулим роком цей показник зріс на 17%.

Минулого тижня компанія повідомила про те, що кількість користувачів Facebook Messenger перевищила мільярд осіб. Глава підрозділу Messenger Девід Маркус заявив, що число користувачів месенджера, який доступний окремо від Facebook, зростає швидшими темпами, ніж у самої соцмережі. 

Як повідомлялося, Facebook змушує користувачів переходити на Messenger.  Користувачі Facebook на пристроях Android більше не можуть відправляти особисті повідомлення без програми Messenger. У Facebook запевнили, що такий крок є продовженням розпочатої у 2014 році політики переходу на Messenger.

В той же час, мережа Instagram досягла позначки 500 млн користувачів. Компанія у березні оголосила про зміну алгоритму формування стрічки, що викликало побоювання серед користувачів, зокрема - серед власників бізнес-профілів. Проте, згодом компанія презентувала нові функції, розроблені спеціально для бізнесу. Судячи із зростання аудиторії Instagram, новації дали результат.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
cwruobserver.com
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду