Google розробляє шолом віртуальної реальності

Google розробляє шолом віртуальної реальності

12:36,
12 Лютого 2016
2120

Google розробляє шолом віртуальної реальності

12:36,
12 Лютого 2016
2120
Google розробляє шолом віртуальної реальності
Google розробляє шолом віртуальної реальності
Автори:
Компанія Google розробляє новий шолом віртуальної реальності (Virtual Reality, VR), який можна буде використовувати в якості повністю самостійного пристрою.

Про це пише Wall Street Journal з посиланням на власні джерела.

Наявні VR-шоломи або ті, що знаходяться в розробці в тій чи іншій мірі покладаються на додаткові пристрої: це може бути смартфон, персональний комп'ютер або ігрова приставка, передає 3DNews.

Новий гаджет Google, як повідомляється, являтиме собою самодостатній продукт All-In-One, тобто для нього не буде потрібен додатковий обчислювальний вузол.

Крім того, як додає Wall Street Journal, компанія Google проектує покращену модифікацію шолома віртуальної реальності Cardboard.

Ще у червні минулого року у Google заявляли, що віртуальна реальність буде відігравати важливу роль в житті користувачів, і що вважають цей сегмент гідним інвестицій: «Ми не знаємо, скільки займе розвиток технологій віртуальної реальності та наскільки великим буде їх ринок. Однак ми впевнені, що вони будуть відігравати важливу роль в житті користувачів і заслуговують інвестицій, зусиль фахівців і вкладень в контент». 

Як писав MediaSapiens, редактор Associated Press і викладач Columbia Journalism School Том Кент вважає, що технологія віртуальної реальності перейде зі сфери комп’ютерних ігор в медіа. Про майбутнє онлайн-журналістики він розповів в інтерв’ю російському виданню «Газета.Ru».

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
3dnews.ru
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду