Google забезпечить 25 тисяч біженців нетбуками

Google забезпечить 25 тисяч біженців нетбуками

10:09,
26 Січня 2016
1547

Google забезпечить 25 тисяч біженців нетбуками

10:09,
26 Січня 2016
1547
Google забезпечить 25 тисяч біженців нетбуками
Google забезпечить 25 тисяч біженців нетбуками
Автори:
Інтернет-гігант виділяє п'ять мільйонів доларів США для забезпечення біженцям можливостей швидшої інтеграції в німецьке суспільство.

Концерн Google виділив п'ять мільйонів доларів (4,6 мільйона євро) на допомогу біженцям у Німеччині.

Про це повідомили у понеділок, 25 січня, у відділі благодійності компанії, пише Deutsche Welle.

Ці гроші буде витрачено на 25 тисяч нетбуків типу Chromebook, які працюють на операційній системі Chrome OS. На думку компанії, ці нетбуки полегшать біженцям доступ до освітніх пропозицій, а також до можливостей контактувати зі своїми рідними.

Нетбуки буде передано через благодійні організації, які активно займаються проблемами біженців, пише інформагенція epd. Організації зможуть подати запити на отримання до 5000 нетбуків. Серед партнерів Google також Федерація робітників-самаритян та Deutsche Telekom.

На сторінці проекту також цитують схвальні відгуки представників федерального уряду. «Швидке вивчення німецької мови, швидка інтеграція на ринку праці, як і знайомство із законодавством, культурою та історією Німеччини є важливими чинниками успішної інтеграції», - пише координатор уряду по роботі з біженцями Петер Альтмаєр.

Нагадуємо, що компанія Apple перестала бути найдорожчою компанією в світі, поступившись цим званням холдингу Alphabet, який раніше був відомий як Google. 

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
Deutsche Welle
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду