Сьогодні Apple представить новий iPhone 6s

Сьогодні Apple представить новий iPhone 6s

09:51,
9 Вересня 2015
4142

Сьогодні Apple представить новий iPhone 6s

09:51,
9 Вересня 2015
4142
Сьогодні Apple представить новий iPhone 6s
Сьогодні Apple представить новий iPhone 6s
Автори:
Компанія Apple готує презентацію нових моделей смартфонів.

Презентація відбудеться 9 вересня в будівлі Bill Graham Civic Auditorium в Сан-Франциско.

Про це повідомляє американський телеканал CNBC.

«Незважаючи на те, що генеральний директор Тім Кук у 2012 році зробив подвійну ставку на секретність, деталі майбутнього оголошення про нові продукти неухильно витікають з офісу компанії в Купертіно, штат Каліфорнія», — йдеться у повідомленні.

Експерти впевнені, що на презентації компанія представить iPhone 6s, який буде виглядати, як його попередник, виданий рік тому, однак матиме модернізовану камеру і більш потужний процесор.

Передбачається, що гаджет може бути забезпечений функцією Force Touch, яка відрізняється від звичайної технології тач-скрін тим, що враховує силу і тип дотиків до екрана пристрою. Це дозволяє розширити можливості взаємодії з ним. Force Touch вже застосовується в Apple Watch і в MacBook.

Крім того, сюрпризом повинна стати презентація смартфона iPhone 6s Plus. Передбачається, що його чекають ті ж удосконалення, плюс збільшення екрану до 5,5 дюймів.

Варто зазначити, що Apple традиційно представляє нові моделі iPhone у вересні. У вересні 2014-го технологічна компанія представила iPhone 6, у вересні 2013 року — iPhone 5s, у вересні 2012-го — попереднє покоління девайсу, iPhone 5.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
tsn.ua
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду