Lenovo представила друге покоління «розумного» годинника

Lenovo представила друге покоління «розумного» годинника

14:00,
3 Вересня 2015
3610

Lenovo представила друге покоління «розумного» годинника

14:00,
3 Вересня 2015
3610
Lenovo представила друге покоління «розумного» годинника
Lenovo представила друге покоління «розумного» годинника
Автори:
Lenovo представила друге покоління «розумних» годинників Moto 360. Зберігши круглу форму циферблата, в деталях годинник став масивнішим, виглядає солідніше і має декілька варіантів комплектації.

Про це повідомляє lenta.ru.

Так екран може бути діаметром 42 і 46 мм для чоловіків, є окремий 42-мм дизайн для жінок. Ремінець може бути шкіряний або металевий декількох різних кольорів. 

Такий набір характеристик схожий на те, що пропонує покупцям Apple Watch, але виглядають годинники Moto 360 дуже добре. При цьому їхня ціна в США становить від $300 до $450 в залежності від модифікації, а Apple Watch коштує від $350 до $1100 для варіантів без золотого покриття.

Moto 360 другого покоління працює під управлінням операційної системи Android Wear, під яку написано вже більше 4000 додатків. Зокрема, користувач може одночасно виводити на екран пройдену відстань або інші дані фітнес-трекера і ступінь зношеності шин для свого автомобіля, якщо ця функція підтримується машиною.

Продаж Moto 360 другого покоління вже почався в США, в інших країнах вони будуть доступні в жовтні.

Джефф Мередіс, віце-президент компанії Lenovo з маркетингу, підрозділ Tablet Business Unit, Mobile Business Group, повідомив, що бренди Lenovo і Motorola поки будуть співіснувати по всьому світу, а продукти під цими марками виходитимуть в залежності від популярності бренду в країні. Наприклад, через популярність бренду Motorola в Америці, там в першу чергу виходять годинники і смартфони серії Moto.

На презентації також були анонсовані 2 моделі смартфонів - недорога Moto g і іміджева Moto x (з дерев'яною задньою панеллю). Вони з вересня доступні в США і стануть першими моделями Motorola, які будуть продаватися в Європі після поглинання американської компанії китайським Lenovo.

Як писав MediaSapiens, в Apple Watch 2, реліз яких заплановано на 2016, з'явиться відеокамера. На лицьовій панелі годинника з'явиться камера FaceTime, за допомогою якої користувачі зможуть здійснювати відеодзвінки. Крім того, друге покоління Apple Watch стане більш незалежним від iPhone за рахунок встановлення нового бездротового чіпсету. Водночас Apple Watch більше не потрібно буде підключатися до iPhone, щоби встановити оновлення додатків, отримати електронні листи та повідомлення.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
3dnews.ru
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду