Apple та Boeing будуть розробляти електроніку для армії США

Apple та Boeing будуть розробляти електроніку для армії США

10:04,
31 Серпня 2015
2404

Apple та Boeing будуть розробляти електроніку для армії США

10:04,
31 Серпня 2015
2404
Apple та Boeing будуть розробляти електроніку для армії США
Apple та Boeing будуть розробляти електроніку для армії США
Автори:
Пентагон направить 75 мільйонів доларів на проект по створенню гнучкої електроніки для військових.

Про це йдеться у повідомленні порталу Hi-News.ru.

Міністерство оборони США профінансує FlexTech Alliance у вигляді консорціуму з 162 високотехнологічних компаній, у тому числі Boeing, Apple і Lockheed Martin, а також університетів й інших зацікавлених груп. 

FlexTech Alliance займеться розробкою і виробництвом так званої гнучкої гібридної електроніки для інтеграції з різними матеріалами. Цю електроніку можна буде розтягувати, скручувати або згинати для використання в обшивці літаків, кораблів та інших системах озброєння. 

Крім цього, солдати також зможуть носити її на своєму тілі. Глава Пентагону Ештон Картер заявив, що нова технологія дозволяє використовувати гнучкі матеріали для створення електроніки наступного покоління. 

В оборонному відомстві США відзначили, що швидкий розвиток нових технологій змушує Пентагон співпрацювати з приватними компаніями, а не розробляти велику частину технологій самостійно.

Раніше командування ВМС США повідомило про намір оснастити наступне покоління авіаносців потужною лазерною зброєю, яке буде використовуватися для захисту від ракет і безпілотних літальних апаратів.

Нагадуємо, що перша хвиля продажів iPhone 6S і iPhone 6S Plus стартує 18 вересня 2015 року. Нові смартфони стануть доступні в Японії, Німеччині, Великобританії і США. Такий висновок був зроблений виданням на підставі трьох джерел: витоку в британському підрозділі оператора стільникового зв'язку Vodafone, публікації авторитетного японського сайту ITHome та даних, опублікованих у німецькому техноблогу Macerkopf. 

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
hi-news.ru
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду