Samsung запустив конкурента Apple на ринку платіжних систем

Samsung запустив конкурента Apple на ринку платіжних систем

17:57,
20 Серпня 2015
3789

Samsung запустив конкурента Apple на ринку платіжних систем

17:57,
20 Серпня 2015
3789
Samsung запустив конкурента Apple на ринку платіжних систем
Samsung запустив конкурента Apple на ринку платіжних систем
Автори:
Samsung запустив у Південній Кореї сервіс Samsung Pay, що дозволяє здійснювати платежі за допомогою новітніх смартфонів компанії.

Про це пише BBC News.

Для розрахунку за товари клієнтам достатньо прикласти гаджет до зчитувального пристрою на касі магазину. У числі смартфонів, що мають нову функцію: Galaxy S6, Galaxy S6 Edge, Galaxy S6 Edge+ або Galaxy Note 5. Ключова умова - прив'язана до сервісу платіжна картка повинна бути видана банком, що підтримує Samsung Pay.

На відміну від Google Wallet, отримати доступ до послуги можна навіть при поставленому на запобіжне блокування і вимкненому екрані телефону. Досить провести по ньому знизу вгору, щоб активувати Samsung Pay. Після цього користувачеві пропонують вибрати кредитну картку та підтвердити свою особу, ввівши пін-код або відсканувавши відбиток пальця. Потім протягом 15 секунд потрібно піднести телефон близько до платіжного терміналу, щоб завершити розрахунок.

Сервіс сумісний з терміналами, обладнаними NFC-зчитувачем, а також моделями, які працюють з картками з магнітною смугою.

Очікується, що з 28 вересня скористатися Samsung Pay також зможуть жителі США. Найближчим часом до зони охоплення сервісу обіцяють приєднати Великобританію, Іспанію і Китай.

Конкурентом Samsung виступить сервіс Apple Pay, запущений в 2014 році і поки доступний тільки жителям США і Великобританії. Схожий сервіс під назвою Android Pay також готує для смартфонів компанія Google.

Раніше MediaSapiens писав про те, «розумні» телевізори Samsung можуть підслуховувати розмови власників. Компанія попереджає користувачів, що інформація, отримана Smart TV, може бути передана «третій особі». У правилах сказано, що телевізор слухає людей, які говорять в одній кімнаті з ним для того, щоб визначити, коли йому дають команду чи ставлять питання. Також у правилах написано: «Якщо в ваших словах є особиста чи приватна інформація, то вона опиниться серед отриманих телевізором даних, які будуть передані третій стороні».

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
BBC News
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду