Nokia готується до повернення на ринок мобільних телефонів

Nokia готується до повернення на ринок мобільних телефонів

17:29,
10 Серпня 2015
3533

Nokia готується до повернення на ринок мобільних телефонів

17:29,
10 Серпня 2015
3533
Nokia готується до повернення на ринок мобільних телефонів
Nokia готується до повернення на ринок мобільних телефонів
Автори:
Щоби повернутися на ринок, компанія має дочекатися закінчення дії договору про неконкуренцію з Microsoft.

Про це повідомляє Reuters.

Компанія Nokia, яка в минулому була одним з найбільших виробників мобільних телефонів, планує повернутися на цей ринок. Компанія наймає експертів з програмного забезпечення і шукає торгових партнерів, що вказує на те, що вона запланувала повномасштабне повернення на ринок. 

Глава Nokia, Раджив Сурі, планує повернення на ринок мобільних телефонів, але не зможе здійснити його до кінця 2016 року, коли припиниться дія договору про неконкуренцію з Microsoft. Однак підготовка ведеться вже зараз.

ЗМІ ще в квітні повідомили про те, що Nokia планує відновити виробництво телефонів, але у компанії тоді офіційно спростували цю інформацію.

Нагадуємо, що наприкінці квітня 2014 Microsoft завершила процес купівлі виробництва мобільних телефонів Nokia. Корпорація придбала основне виробництво транснаціональної компанії за $7.5 мільярдів. Відтоді фінська компанія зосередила діяльність на мережах, сервісах мап, розвитку технологій та ліцензіях.

Згідно з угодою з Microsoft, компанії заборонено використовувати бренд Nokia на телефонах до IV кварталу 2016 року. У свою чергу, Microsoft вже почала відмовлятися від бренду Nokia у своїй основній лінійці смартфонів Lumia, проте до цих пір використовує його на телефонах.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Reuters
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду