Вийшла друга частина гри Angry Birds

Вийшла друга частина гри Angry Birds

11:18,
30 Липня 2015
5305

Вийшла друга частина гри Angry Birds

11:18,
30 Липня 2015
5305
Вийшла друга частина гри Angry Birds
Вийшла друга частина гри Angry Birds
Автори:
Фінська компанія Rovio оголосила про випуск другої частини популярної мобільної гри Angry Birds.

Про це пише російська служба BBC.

Основний механізм і сюжет гри у порівнянні з першою частиною не надто змінилися. Користувачам пропонується руйнувати замки, населені злодійкуватими кабанами, з допомогою птахів-камікадзе.

Також сіквел може похвалитися покращеною графікою і саундтреком.

На презентації Angry Birds 2 виконавчий голова Rovio Пекка Рантала повідомив, що нова версія розроблялася впродовж останніх трьох років.

«Вона має нові стратегічні рішення і нових героїв, щоденні сутички і багато іншого», - зауважив він.

В магазинах додатків користувачів, які збираються купити гру, попереджають про те, що частина вмісту в ній платна.

Оригінальна Angry Birds вийшла в 2009 році і стала одним з найбільш популярних мобільних додатків в історії. Всього за час існування Angry Birds завантажили 2,5 мільярди користувачів. Крім власне гри під брендом Angry Birds сьогодні продаються канцелярське приладдя, посуд, одяг та іграшки.

Нагадуємо, що після довгої низки чуток компанія 2K Games анонсувала вихід нової версії гри Mafia. Перший постер нової гри компанія опублікувала у своєму акаунті в Twitter

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
uangrybirdsgame.com
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду