В Apple заявили про запуcк новинного сервісу

В Apple заявили про запуcк новинного сервісу

11:50,
12 Червня 2015
7582

В Apple заявили про запуcк новинного сервісу

11:50,
12 Червня 2015
7582
В Apple заявили про запуcк новинного сервісу
В Apple заявили про запуcк новинного сервісу
Автори:
На щорічній Всесвітній конференції розробників у Сан-Франциско компанія Apple повідомила про запуск нового додатку, за допомогою якого можна отримати доступ до оперативних новин.

Додаток називається Apple News.

Про це повідовляє інформагенція ТАСС.

Телеканал ABC наголосив, що сервіс дає можливість читати статті та новинні повідомлення з 50 видань (серед яких американська газета New York Times, британська Daily Mail, тижневик Economist, медіахолдинг Time, інтернет-портал BuzzFeed, телеканал ESPN, кілька видань групи Vox Media, Conde Nast, Hearts) в новому інформаційному форматі Apple.

Таким чином, дані ЗМІ будуть присутні в Apple News в єдиному віртуальному просторі.

У свою чергу фахівці повідомили, що нинішній крок з боку Apple є відповіддю на вихід минулого місяця Instant Articles - аналогічної служби соціальної мережі Facebook. Instant Articles надає можливість її учасникам - провідним ЗМІ надсилати статті на Facebook, а не намагатися заманити читачів на власні сторінки.

Як писали MediaSapiens, Apple запідозрили у змові з музичною елітою. Генеральні прокурори штатів Нью-Йорк і Коннектикут Ерік Шнейдерман і Джордж Депсен розпочали вивчення угод між компанією Apple і трьома найбільшими американськими компаніями звукозапису на предмет порушень антимонопольного законодавства.

Також 8 червня Apple показав свій власний музичний потоковий сервіс Apple Music. Ціна передплати на нього в США збігається з розцінками Spotify і становить 10 доларів на місяць. При цьому у Apple Music немає опції безкоштовного використання, зате є безкоштовні перші три місяці.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
apple-iphone.ru
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду