Індійська IT-компанія купила голосову соціальну мережу Bubbly

00:00,
22 Серпня 2014
1318

Індійська IT-компанія купила голосову соціальну мережу Bubbly

00:00,
22 Серпня 2014
1318
Індійська IT-компанія купила голосову соціальну мережу Bubbly
Індійська компанія Altruist придбала соціальну мережу Bubbly, що базується на голосових повідомленнях. Про це повідомляє techcrunch.com.

Новині про придбання сінгапурської соцмережі передувало повідомлення про ліквідацію Bubbly у зв’язку із кількома невдалими угодами щодо продажу.

Деталі домовленостей між Bubbly та Altruist не розголошуються. У своїй заяві співзасновник індійської компанії Дгерай Аггарвал (Dheeraj Aggarwal) сказав, що дуже радий такому поповненню. «Це чудове доповнення до наших європейських та африканських голосових платформ, які обслуговують понад 80 мільйонів активних користувачів голосових повідомлень», - зазначив бізнесмен.

Індійська компанія Altruist надає телекомунікаційні послуги в Європі, Африці та Азії.

Bubbly – це соціальна мережа, що працює на мобільних платформах. Заявляє про 40 мільйонів користувачів на території Азії та Близького Сходу.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
techcrunch.com
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду