У Росії хочуть створити власний аналог Apple

У Росії хочуть створити власний аналог Apple

00:00,
26 Вересня 2014
1166

У Росії хочуть створити власний аналог Apple

00:00,
26 Вересня 2014
1166
У Росії хочуть створити власний аналог Apple
У Росії хочуть створити власний аналог Apple
Російський Фонд розвитку інтернет-ініціатив (ФРІІ) хоче інвестувати кошти у гаджети, обробку великих масивів даних та «інтернет-речі». Його керівник вважає, що у РФ є потенціал для створення нової Apple.

Створений минулого року фонд дотепер фінансував інтернет-стартапи. Тепер же має намір займатися проектами стосовно обробки великих масивів інформації, а також «розумних пристроїв» (годинників, окулярів, побутової техніки та інше), пишуть Известия.

«Думаю, що в нашій країні є потенціал для створення нової Apple», — сказав директор російського Фонду розвитку інтернет-ініціатив Кирило Варламов.

Сферу своїх інтересів керівництво установи вирішило розширити після дослідження світових технологічних трендів. За словами керівника Кирила Варламова, зараз зростають і надалі продовжать свій розвиток хмаркові сервіси, соціальні та мобільні технології та «великі дані».

Російський депутат Ілля Костунов узагалі вважає, що такі нові напрямки роботи ФРІІ зможуть створити російські продукти, які б дозволили замінити імпортні. За словами парламентаря, наявність власної IT-індустрії дозволить «надійно закрити» інформаційні ресурси Росії «цифровою бронею».

Фонд розвитку інтернет-ініціатив був заснований 2013 року Агентством стратегічних ініціатив (АСІ). АСІ було створене 2011 року за дорученням Путіна.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
i.rbc.ru
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду