«1+1 mediа» запустила перший український додаток з FAST-каналами для міжнародної авдиторії

«1+1 mediа» запустила перший український додаток з FAST-каналами для міжнародної авдиторії

15:48,
22 Жовтня 2024
1583

«1+1 mediа» запустила перший український додаток з FAST-каналами для міжнародної авдиторії

15:48,
22 Жовтня 2024
1583
«1+1 mediа» запустила перший український додаток з FAST-каналами для міжнародної авдиторії
«1+1 mediа» запустила перший український додаток з FAST-каналами для міжнародної авдиторії
Переглядати контент «1+1 Worldwide» безоплатно можна через будь-які гаджети, що мають доступ до інтернету, завантаживши спеціальний застосунок.

Компанія «1+1 mediа» запустила застосунок «1+1 Worldwide», у якому для цілодобового перегляду на безоплатній основі будуть доступні тематичні FAST-канали «1+1 News» і «1+1 Travel» англійською та іспанською мовами. Про це повідомили у пресслужбі компанії. 

Як пише пресслужба, «1+1 News» — це телеканал, програмне наповнення якого становитимуть документальні проєкти про Україну, епізоди, що розвінчують історичні міфи не лише стосовно України, а й решти світу, репортажі військкорів про актуальні події з передової, інтерв’ю з впливовими людьми й політиками тощо.

Контент каналу частково озвучено або вироблено англійською мовою, інша частина виходитиме з англійськими субтитрами. Крім цього, що дві години на каналі виходитимуть актуальні новини дня, а також підсумкові вечірні випуски новин та щопонеділка — випуск з підсумками попереднього тижня, даючи актуальну добірку новин з України й світу.

«“1+1 Travel” — це телеканал, разом з яким глядач мандруватиме найвіддаленішими точками планети, познайомиться з невідомими, часом фантастичними традиціями, ритуалами, а також проживатиме неймовірні пригоди через екран гаджета. Іноземний глядач зможе побачити світ з іншого ракурсу завдяки справжній зірці українського телебачення — праймовому шоу з майже 15-річною історією "Світ навиворіт", ведучим й автором якого є Дмитро Комаров. Канал мовитиме іспанською мовою з можливістю увімкнути англійські субтитри», —  йдеться у повідомленні пресслужби. 

Керівник Департаменту міжнародної дистрибуції «1+1 media» Олександр Ремезовський зазначив, що непрості часи спонукають до пошуку нових рішень у взаємодії з авдиторією, а також майданчиків, через які можемо комунікувати з нею. Маючи велику кількість унікального, якісного й важливого в контексті повномасштабного вторгнення контенту для світу компанія шукала способи, яким чином його можна дистрибутувати, щоб це приносило користь і компанії, і державі загалом. 

«Тож “1+1 Worldwide” — амбітний проєкт з потужною метою — через контент знайомити англомовний й іспаномовний світи з українською культурою, ідентичністю та поглядами. На це є великий запит, тож, сподіваємося, що все вдасться», — прокоментував Олександр Ремезовський.

У компанії повідомили, що переглядати контент «1+1 Worldwide» безоплатно можна через будь-які гаджети, що мають доступ до інтернету, завантаживши спеціальний додаток на портативний пристрій чи Smart TV й за бажанням авторизувавшись.

Окрім двох FAST-каналів «1+1 News» й «1+1 Travel», користувачі матимуть доступ до VOD-бібліотеки різножанрового контенту.

У партнерстві з OTTera, надійним американським провайдером послуг, що спеціалізується на розробці OTT-додатків і FAST-каналів, «1+1 media» забезпечить винятковий досвід перегляду. 

Коментуючи партнерство, Стівен Л. Ходж, генеральний директор OTTera, сказав:

«Ми раді співпрацювати з “1+1 media”, щоб поширювати їхній найкращий контент на світову авдиторію за допомогою нашої white-label OTT-платформи. Ця співпраця відображає наше спільне прагнення до інновацій та доступних розваг. Експертиза OTTera допоможе “1+1 media” розширити свою присутність на міжнародному ринку та скористатися перевагами зростаючого ринку FAST-каналів. Ми пишаємося тим, що підтримуємо Україну в ці складні часи, поширюючи їхній контент та новини по всьому світу, щоб тримати авдиторію в курсі подій».

Першим дистриб’ютором каналів у мережі «1+1 Worldwide» став ROKU — найбільший провайдер ТБ-технологій у країнах Північної та Південної Америки, через який іноземні глядачі зможуть отримати доступ до застосунку.

Окрім цього, FAST-платформа ROKU Channel невдовзі також пропонуватиме канали «1+1 News» та «1+1 Travel» серед інших. Додаток буде доступний тільки в межах території розповсюдження ROKU, проте вже доступна вебверсія сервісу за цим посиланням без обмежень за територією.

Команда міжнародної дистрибуції «1+1 media» разом з OTTera розпочали активний процес дистрибуції каналів та застосунку на глобальному рівні.

В «1+1 media» зазначають, що будуть відстежувати вподобання авдиторії й відгук на той чи інший контент, щоб зберігати зацікавленість і пропонувати персоналізований підхід до перегляду.

Нагадаємо, 26 жовтня о 23:00 на телеканалі «1+1 Україна» стартує проєкт «Аргумент кіно», присвячений національному кінематографу. Програма в оновленому форматі демонструватиме як класичні українські стрічки, так і сучасні фільми, що здобули міжнародне визнання та популярність.

Фото: «1+1 media»

Читайте також
ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду