Для студентів проведуть освітній кемп з кібербезпеки

Для студентів проведуть освітній кемп з кібербезпеки

18:40,
2 Жовтня 2024
324

Для студентів проведуть освітній кемп з кібербезпеки

18:40,
2 Жовтня 2024
324
Для студентів проведуть освітній кемп з кібербезпеки
Для студентів проведуть освітній кемп з кібербезпеки
Переможці конкурсу зможуть пройти інтенсивний офлайн-курс з кібербезпеки, криптозахисту та медіагігієни.

Для студентів проведуть національний конкурс Cyber Security Camp для підвищення обізнаності в цифровій безпеці, протидії онлайн-загрозам та розвитку навичок у сфері кібербезпеки. Ініціативу реалізують за сприяння Кіберполіції України, компанії Binance, Харківського національного університету внутрішніх справ та ГО «Брама».

Конкурс включатиме чотири етапи, у ході яких учасники отримають можливість пройти тестування на логічне мислення, розв’язувати квестові завдання та представити відеопрезентації. Переможці, відібрані з фіналістів, матимуть змогу пройти інтенсивний офлайн-курс з кібербезпеки, криптозахисту та медіагігієни.

На завершальному етапі 30 зможуть пройти практичне навчання за підтримки експертів з Binance. Програма завершиться розіграшем призів серед учасників.

«Ми долучилися до ініціативи Cyber Security Camp, оскільки розвиток цифрових навичок та знань у сфері кібербезпеки є критично важливим для сучасної молоді. Захист від онлайн-загроз вимагає не лише технологій, а й комплексного підходу до освіти. Це стратегічне питання для безпеки майбутнього, тож ми прагнемо, щоб студенти отримали необхідні знання з протидії кіберзагрозам», — розповів очільник кіберполіції Юрій Виходець.

Деталі конкурсу за посиланням. Зареєструватися для участі можна за посиланням.

Фото: ілюстративне / Brama

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду