Вийшов тизер фільму «Феномен Курбаса»

Вийшов тизер фільму «Феномен Курбаса»

15:40,
4 Вересня 2024
872

Вийшов тизер фільму «Феномен Курбаса»

15:40,
4 Вересня 2024
872
Вийшов тизер фільму «Феномен Курбаса»
Вийшов тизер фільму «Феномен Курбаса»
Анімаційну стрічку презентують на ютуб-каналі «Загін кіноманів».

5 жовтня на ютуб-каналі «Загін кіноманів» відбудеться прем'єра анімаційної стрічки «Феномен Курбаса». Про це повідомив керівник проєкту і ведучий каналу, відеоблогер Віталій Гордієнко.

«Феномен Курбаса» розповідає історію про людину, яка створювала найпрекрасніші речі в найстрашнішу епоху.

Сценарій до фільму підготував Станіслав Весельський. Знімала його Анастасія Фалілеєва. Голосом Леся Курбаса став Андрій Твердак.

@vitalii_gordienko

Офіційно! Тизер фільму «Феномен Курбаса»! Нарешті, з трепетом, оголошуємо дату прем’єри фільму, над яким ми працювали останні 8 місяців. 5 жовтня на YouTube каналі «Загін кіноманів» — історія про людину, яка створювала найпрекрасніші речі в найстрашнішу епоху. Команда: Віталій Гордієнко — автор ідеї, ведучий, керівник проєкту Станіслав Весельський — автор ідеї, сценарист, режисер Єгор Грушин — композитор ) Анастасія Фалілеєва —режисерка анімації Андрій Твердак — голос Леся Курбаса

♬ оригінальний звук - Віталій Гордієнко

Фото: скриншот тизеру анімаційної стрічки «Феномен Курбаса»

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду