ГУР здійснило атаку на сервери російських телеканалів

ГУР здійснило атаку на сервери російських телеканалів

11:00,
22 Серпня 2024
576

ГУР здійснило атаку на сервери російських телеканалів

11:00,
22 Серпня 2024
576
ГУР здійснило атаку на сервери російських телеканалів
ГУР здійснило атаку на сервери російських телеканалів
У праймтайм показали відеоролики про війну в Україні.

Фахівці Головного управління розвідки Міноборони України провели атаку на сервери низки російських телеканалів. У прямому ефірі демонстрували відеоролики про війну в Україні. Про це повідомило Суспільне, посилаючись на власні джерела в українській розвідці.

Відео про війну в Україні показали в ефірах «Первоуральск ТВ», «Евразия 360», «Евразия. Первый канал» та інших. Частина каналів, які були під атакою ГУР, входять до медіахолдингу підсанкційного олігарха Андрія Комарова.

Російські фахівці намагалися виправити ситуацію, однак трансляції на девʼятьох телеканалах, зокрема «Евразия 360», «Евразия Первый канал», «Первоуральськ ТВ», «Луганск 24», «Первый республиканский», СпБ, «Оплот», ТВ-3 та «Первый российский» були зупинені, що призвело до численних скарг глядачів.

Станом на ранок телеканал «Євразія 360» і ТВ-3 частково відновили свою роботу.

Тим часом «Первоуральск ТВ» повідомив, що змушений з 11:00 22 серпня призупинити роботу каналу через несанкціоноване втручання.

«Ми вже звернулися до правоохоронців за фактом злочину та зафіксували правопорушення. Просимо вибачення за незручності. Зловмисники намагаються посіяти розбрат у нашому суспільстві. Ми просимо вас не піддаватись на провокації», — сказано у зверненні телеканалу до глядачів.

Читайте також:

Фото: емблема ГУР МО

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду