На «Дія.Освіта» з'явився освітній серіал «Гранти для ветеранів»

На «Дія.Освіта» з'явився освітній серіал «Гранти для ветеранів»

13:30,
7 Серпня 2024
458

На «Дія.Освіта» з'явився освітній серіал «Гранти для ветеранів»

13:30,
7 Серпня 2024
458
На «Дія.Освіта» з'явився освітній серіал «Гранти для ветеранів»
На «Дія.Освіта» з'явився освітній серіал «Гранти для ветеранів»
У серіалі детально пояснено процес отримання грантів — від формування ідеї та складання бізнес-плану до вибору грантової програми та правил подання заявки на грант.

На платформі «Дія.Освіта» з’явився новий освітній серіал «Гранти для ветеранів», у якому детально пояснено процес отримання грантів — від формування ідеї та складання бізнес-плану до вибору грантової програми та правил подання заявки на грант. Про це повідомила пресслужба Мінцифри.

«Яку грантову програму вибрати, скільки необхідно працевлаштувати людей, який це має бути бізнес і що може завадити отримати гроші — про це розповідають у новому освітньому серіалі “Гранти для ветеранів” експерти з Київської школи економіки», зазначено у повідомленні.

Переглядаючи 11 епізодів серіалу, ветерани та ветеранки:

  • ознайомляться з особливостями державних грантових програм: «Власна справа» і «Гранти для ветеранів та членів їхніх сімей», їхні відмінності;
  • дізнаються про вимоги до учасників грантових програм, яку суму можна отримати, скільки людей необхідно працевлаштувати та чи потрібно повертати кошти державі;
  • отримають інформацію про реєстри для перевірки ділової репутації;
  • навчаться формувати бізнес-ідею та писати бізнес-план;
  • розвинуть навички планування бюджету;
  • зможуть якісно підготуватися до співбесіди в центрі зайнятості.

У кожній серії розглядаються реальні приклади та кейси, які допоможуть уникнути поширених помилок. Зокрема, на прикладі умовної екокрамнички експертки KSE пояснюють, як визначити цільову аудиторію, що їй пропонувати та як правильно порахувати бюджет, щоб упевнитися, що бізнес себе окупить.

Глядачі отримають доступ до необхідних шаблонів та інструкцій для самостійної роботи після перегляду серій і зможуть пройти тест для перевірки знань. Освітній серіал «Гранти для ветеранів» доступний за посиланням.

Освітній серіал було створено Київською школою економіки (KSE) за сприяння Мінцифри та «Дія.Освіта» за підтримки Фонду «Партнерство за сильну Україну», який фінансується урядами Великої Британії, Естонії, Канади, Нідерландів, Сполучених Штатів Америки, Фінляндії, Швейцарії та Швеції.

Фото: освітній серіал «Гранти для ветеранів» / «Дія.Освіта»

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду