«Лицар семи королівств» — вийшов тизер нового спінофу «Гри престолів»

«Лицар семи королівств» — вийшов тизер нового спінофу «Гри престолів»

12:00,
5 Серпня 2024
2497

«Лицар семи королівств» — вийшов тизер нового спінофу «Гри престолів»

12:00,
5 Серпня 2024
2497
«Лицар семи королівств» — вийшов тизер нового спінофу «Гри престолів»
«Лицар семи королівств» — вийшов тизер нового спінофу «Гри престолів»
У першому сезоні буде шість епізодів.

Стримінговий сервіс Max оприлюднив відеоанонс із серіалами, які дебютуватимуть у 2025 і 2026 роках, і серед іншого показав тизер нового серіалу під назвою «Лицар семи королівств», що є черговим спінофом «Гри престолів».

Перший сезон серіалу «Лицар семи королівств» відбуватиметься приблизно за сто років до подій, представлених у «Грі престолів», та через 100 років після подій «Дому дракона». Йдеться про кіноадаптацію оповідання Джорджа Р.Р. Мартіна про пригоди сера Дункана Високого, майбутнього лорда-командувача Королівської гвардії, та його зброєносця Егга, який згодом стане королем.

Дункан та Егг, подорожуючи Вестеросом, прибудуть на змагання, де зустрінуться з кількома членами династії Таргарієнів.

«За століття до подій "Гри престолів" два герої блукали Вестеросом… молодий, наївний, але відважний лицар, сер Дункан Високий, і його сквайр, Егг. Дія відбувається в епоху, коли рід Таргарієнів усе ще тримає Залізний трон, а пам’ять про останнього дракона ще не полишила живих. На цих неймовірних друзів чекають великі долі, могутні вороги та небезпечні подвиги», — сказано в офіційному синопсисі серіалу.

Актор Пітер Клеффі

Егга зіграє Декстер Сон Ансел, серед решти оголошеного акторського складу: Фінн Беннет у ролі Ейріона Таргарієна, Берті Карвел у ролі Бейлор Таргарієн, Танзін Кроуфорд — Танселла, Деніел Інгз — Ліонеля Баратеона, Сем Спруел —  Мейкара Таргарієна.

Актори Роуен Робінсон, Ебігейл О’Ріган та Стівен Калверт

Режисером перших трьох епізодів буде Сара Адіна Сміт, котра працювала над «Уроками хімії», і ще трьох — Овен Гарріс, відомий за «Чорним дзеркалом». Сценарій писали Мартін та Айра Паркери, виконавчим продюсером став Раян Кондалл, усі вони працювали і над сценарієм «Дому дракона».

«Лицар семи королівств» дебютує на стримінгу Max у 2025 році. Наразі точної дати не оголошено.

Фото: лицар Дункан із серіалу «Лицар семи королівств» / Max

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду