Містичний комікс «Ворон» Джеймса О’Барра вийде українською

Містичний комікс «Ворон» Джеймса О’Барра вийде українською

18:15,
22 Липня 2024
669

Містичний комікс «Ворон» Джеймса О’Барра вийде українською

18:15,
22 Липня 2024
669
Містичний комікс «Ворон» Джеймса О’Барра вийде українською
Містичний комікс «Ворон» Джеймса О’Барра вийде українською
Показ екранізації відомого графічного роману в українських кінотеатрах стартує 22 серпня.

22 серпня в українських кінотеатрах стартує показ нової екранізації відомого графічного роману Джеймса О’Барра «Ворон». Видавництво Manga Media своєю чергою анонсувало вихід першого українськомовного видання цього коміксу, повідомило ITC.

Українське видання «Ворона» міститиме новий вступ від автора, додаткові матеріали та відновлені сцени. Читачі зможуть обрати обкладинку: класичну оригінальну або кіноваріант із зображенням Білла Скаршґорда, виконавця головної ролі в новому фільмі.

«Українцям як жодній іншій нації притаманне загострене почуття справедливості. Особливо зараз в умовах війни, коли наші хлопці й дівчата пліч-о-пліч боронять правду і світ. Тому графічний роман Джеймса ОʼБарра просто мусив вийти українською мовою саме зараз, адже він про справедливість і праведну помсту, — прокоментувала керівниця видавництва Manga Media Світлана Азарова. — Гадаємо, наші читачі гостро потребують зараз цього видання. Образ Еріка — це образ месника-переможця, який навіть після смерті — завдає удару своїм ворогам, відверто кажучи: "Бійтеся, бо я йду по вас"».

Класичний комікс «Ворон» розповідає історію Еріка Дрейвена, який повертається з потойбіччя, щоб помститися за жорстоке вбивство своєї нареченої та себе. Містичний провідник-ворон супроводжує його в цій місії. Комікс досліджує теми кохання, трагедії, помсти та відродження, він став символом боротьби проти несправедливості та злочинності.

Додамо, Джеймс О’Барр створив «Ворона» під впливом особистої трагедії. У 1978 році його наречену Беверлі збив п’яний водій. Шукаючи спосіб упоратися з горем, О’Барр приєднався до морської піхоти. Під час служби в Берліні він розпочав роботу над коміксом, надихаючись власним досвідом і газетною історією про вбивство молодої пари.

Фото: скриншот з трейлеру фільму «Ворон» 

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду