На Львівщині презентували мобільний застосунок «Сколе Smart»

На Львівщині презентували мобільний застосунок «Сколе Smart»

11:20,
4 Квітня 2023
2053

На Львівщині презентували мобільний застосунок «Сколе Smart»

11:20,
4 Квітня 2023
2053
На Львівщині презентували мобільний застосунок «Сколе Smart»
На Львівщині презентували мобільний застосунок «Сколе Smart»
Двомовний застосунок промує туристичні можливості Сколівської громади.

У Сколівській громаді на Львівщині презентували мобільний застосунок «Сколе Smart», призначений як для інформування мешканців про місцеві події, так і для ознайомлення мандрівників з туристичними об’єктами краю та місцевою інфраструктурою.

Мешканці краю за допомогою застосунку можуть отримувати місцеві новини у рубриці «Актуально» та інформацію про майбутні події у рубриці «Анонси». Також у додатку можна переглядати розклад руху громадського транспорту. Про можливості місцевого бізнесу розповідають у розділах «Послуги» та «Дозвілля».

Інформацію для туристів зібрали у рубриках «Візитівка», «Сервіс» та «Відвідай».

Сколівщина є культурно-рекреаційним та туристичним осередком Львівщини. У застосунку представлено інформацію про національний парк «Сколівські Бескиди», державний історико-культурний заповідник «Тустань», водоспад «Кам’янка», «Сопіт» та «Гуркало», озеро «Журавлине», Ямельницькі скелі, історико-краєзнавчий музей «Сколівщина».

Для планування приватних екскурсій додано інтерактивну мапу з усіма туристичними об’єктами.

У рубриці «Cервіс» представлені місцеві підприємці, що надають послуги у сфері туризму та гостинності. Їх перелік доповнюватиметься, адже Сколівська міська рада закликає місцевий бізнес долучатися до розвитку туристичної привабливості громади.

Мобільний застосунок «Сколе Smart» працює на Android, українською та англійською мовами. Додаток було розроблено Сколівською міською радою у межах програми «Цифрова Сколівщина».

Нагадаємо, з 15 квітня відвідувачі музею «Замок Паланок» у м. Мукачево, окрім основної екскурсії, зможуть переглянути мультфільм, присвячений його історії.

Фото: loda.gov.ua

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду