Мінцифри запускає Національну онлайн-школу для підприємців

Мінцифри запускає Національну онлайн-школу для підприємців

10:15,
21 Червня 2020
3083

Мінцифри запускає Національну онлайн-школу для підприємців

10:15,
21 Червня 2020
3083
Мінцифри запускає Національну онлайн-школу для підприємців
Мінцифри запускає Національну онлайн-школу для підприємців
Автори:
Навчання відбуватиметься у форматі освітніх серіалів.

Міністерство цифрової трансформації України 22 червня запускає Національну онлайн-школу для підприємців на платформі «Дія.Бізнес». Про це повідомляє пресслужба міністерства.

Мета онлайн-школи — розвивати навички потенційних та діючих підприємців, а також допомогти представникам малого та середнього бізнесу скористатися широким спектром фінансових послуг із фокусом на використанні переваг цифрових рішень.

Навчання відбуватиметься у форматі освітніх серіалів. У рамках кожного навчального серіалу підприємці матимуть змогу пройти тестування, отримати додаткові корисні матеріали, пройти фінальний тест та отримати сертифікат про завершення курсу.

Також передбачається формат змішаного навчання. Частина навчання відбуватиметься онлайн, а частина — офлайн, на базі центрів підтримки підприємців «Дія.Бізнес». Навчання буде безкоштовним.

Перший освітній серіал в Національній онлайн-школі для підприємців — «10 кроків для початку власної справи». Його підготовка стала можливою завдяки підтримці американського народу, наданої Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) в рамках Програми «Конкурентоспроможна економіка України».

Освітній серіал охоплює теми:

  • Як знайти бізнес-ідею?
  • Навіщо потрібна стратегія?
  • Як все зробити юридично правильно?
  • Управління фінансами — не таке вже й важке
  • Маркетинг first
  • SMM для бізнесу
  • Де знайти гроші
  • Все про команду
  • Комунікації в бізнесі
  • Підприємницький кейс – успіхи та виклики ведення бізнесу

Незабаром в онлайн-школі обіцяють нові серіали. Зокрема - «Фінансова грамотність для підприємців», створений за підтримки Міжнародної фінансової корпорації (IFC), члена Групи Світового банку (World Bank Group).

Раніше Мінцифри створило освітній серіал про те, як стати популярним YouTube-блогером.

Читайте також
ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду