Відбулося оновлення складу керівних органів  ГО «Детектор медіа»

Відбулося оновлення складу керівних органів ГО «Детектор медіа»

08:45,
15 Лютого 2018
3844

Відбулося оновлення складу керівних органів ГО «Детектор медіа»

08:45,
15 Лютого 2018
3844
Відбулося оновлення складу керівних органів  ГО «Детектор медіа»
Відбулося оновлення складу керівних органів  ГО «Детектор медіа»
12 лютого на Загальних зборах членів Громадської організації «Детектор медіа» було оновлено склад всіх керівних органів.

Новим членом Правління ГО «Детектор медіа» обрано Тараса Петріва, президента Фундації «Суспільність», члена Незалежної медійної ради та Експертної комісії Міністерства інформаційної політики, співредактора журналу «Формат 21».  За власним бажанням вийшов з Правління Сергій Квіт.

Новим членом Наглядової ради організації стала Світлана Конончук, виконавча директорка Українського незалежного центру політичних досліджень (УНЦПД), член ради Реанімаційного пакету реформ. За власним бажанням з Наглядової ради вийшов Юрій Луканов.

Членом ГО «Детектор медіа» стала Антоніна Черевко, регіональний радник (Східна Європа) з реформи політик, права та міжнародної підтримки медіа в International Media Support (Київ, Україна), член Незалежної медійної ради. У зв’язку з призначенням на штатну посаду Директора  ГО «Детектор медіа» з членів організації вийшла Галина Петренко.

Таким чином, з 12 лютого склад керівних органів ГО «Детектор медіа» такий:

Члени організації: Наталя Лигачова, Світлана Остапа, Наталя Соколенко, Андрій Куликов, Юрій Луканов, Мар’яна Закусило, Антоніна Черевко, Євген Булавка, Отар Довженко, Ганна Шерман (співзасновниця), Андрій Черніков.

Правління ГО «Детектор медіа»: Інна Кузнецова, Ірина Бекешкіна, Тарас Петрів, Ігор Когут, Ірина Чемерис. 

Наглядова рада організації: Валерій Іванов, Світлана Конончук та Юрій Рубан.

Голова організації та співзасновниця: Наталія Лигачова

Директор ГО «Детектор медіа»: Галина Петренко

Програмний директор організації: Вадим Міський

 

 

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду