Діана Дуцик стала виконавчим директором ГО «Телекритика»

Діана Дуцик стала виконавчим директором ГО «Телекритика»

17:29,
6 Серпня 2015
1894

Діана Дуцик стала виконавчим директором ГО «Телекритика»

17:29,
6 Серпня 2015
1894
Діана Дуцик стала виконавчим директором ГО «Телекритика»
Діана Дуцик стала виконавчим директором ГО «Телекритика»
Відомий медіаексперт Діана Дуцик призначена виконавчим директором ГО «Телекритика».

Вона замінила на цій посаді Віталія Яринича, який був виконавчим директором ГО «Телекритика» з 2011 по 2014 рік.

«Ми вдячні Віталію за міцний організаційний фундамент, закладений ним в ГО "Телекритика",  - наголосила голова правління ГО «Телекритика» Наталія Лигачова. - Водночас перед ГО "Телекритика" сьогодні стоять нові завдання, нові виклики - як і у всієї медіаспільноти. Ми сподіваємося, що великий особистий досвід Діани як медіаексперта й у сфері інформаційної безпеки, й у дотриманні журналістських стандартів, високий ступінь її публічності дозволять "Телекритиці" вийти на нові висоти у розвитку. Діана Дуцик має добрий досвід і як медіаменеджер, звання кандидата наук, співпрацює з Могилянською школою журналістики, тож ми чекаємо від нового виконавчого директора поглиблення співпраці з партнерами-громадянськими організаціями, науковими інституціями, розширення кола експертів, які співпрацюватимуть з командою "Телекритики" на благо журналістської спільноти та громадянського суспільства в Україні».

«Я знаю Діану Дуцик близько 15 років. Вона професійний журналіст, аналітик і керівник. Має великий досвід управління власними медійними проектами. Дуже рідко буває, коли так поєднуються і творчі, й адміністративні якості» - прокоментував призначення член правління ГО «Телекритика», міністр освіти Сергій Квіт.

Раніше Діана Дуцик була головним редактором сайту MediaSapiens (ГО «Телекритика»). До того, з 2009 по 2011 роки - шеф-редактор журналу та групи сайтів «Главред». 2008-2009 рр. - головний редактор інтернет-видання «ПІК України»; 2003-2007 рр. - головний редактор громадсько-політичного тижневика «Без цензури». З 2001 року і по сьогодні - викладач Могилянської школи журналістики. Кандидат філогогічних наук. У 2004 році захистила дисертацію на тему «Роль ЗМІ в забезпечені політичних прав та свобод громадян в демократичному суспільстві». У 2005 р. вийшла її монографія «Політична журналістика» (Дуцик Д. Політична журналістика. - К.: Вид. дім «Києво-Могилянська акад..», 2005. - 138 с.). Заслужений журналіст України.

Портал «Телекритика» стсорений Наталею Лигачовою у 2001 році за підтримки «Інтерньюз-Україна» та Фондру розвитку ЗМІ Посольства США. Громадська організація «Телекритика» створена у 2004 році. Незмінним головою правління ГО «Телекритика» залишається Наталя Лигачова. Членами правління є Андрій Куликов, Сергій Квіт, Ігор Когут, Ірина Чемерис.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду