Триває прийом робіт на конкурс фото, відео і текстів «Несподіваний Донбас»

Триває прийом робіт на конкурс фото, відео і текстів «Несподіваний Донбас»

00:00,
3 Серпня 2014
1377

Триває прийом робіт на конкурс фото, відео і текстів «Несподіваний Донбас»

00:00,
3 Серпня 2014
1377
Триває прийом робіт на конкурс фото, відео і текстів «Несподіваний Донбас»
Триває прийом робіт на конкурс фото, відео і текстів «Несподіваний Донбас»
Автори:
Портал неполітичних новин NGO.DONETSK.UA в рамках проекту з розвитку громадянської журналістики на Донеччині «Громадянська еволюція» оголошує конкурс «Несподіваний Донбас».

Конкурс має на меті показати Донбас таким, яким він є насправді, крізь призму людей, а не лише через офіційні інформаційні повідомлень.

До участі приймаються авторські фотографії (лише з підписами), відео роботи (будь-якої тривалості) та текстові матеріали (будь-яких жанрів та будь-якою мовою). Допускаються лише ті матеріали, які раніше не брали участі в конкурсах.

Роботи мають відповідати таким критеріям:

- відповідність до тематики конкурсу;

- творчий підхід;

- актуальність щодо реалій сьогодення;

- об'єктивність;

- відсутність штампів.


 

Учасники не обмежені за віком, статтю, соціальним положенням та освітою. Кількість матеріалів від одного автора також не обмежена. Матеріали слід подавати лише електронною поштою за адресою: ngo.donetsk.ua@gmail.com з темою листа «На конкурс» до 31 серпня 2014 року.

Підбиття підсумків та оголошення переможців відбудеться до 15 вересня 2014 року.
 

Організатори не повертають матеріалів, які беруть участь у Конкурсі та не надають на них рецензії. Надсилаючи матеріали на конкурс, автори погоджуються з тим, що вони можуть бути відредаговані (з дозволу автора) та використані безкоштовно в подальшій діяльності Організаторів та Партнерів Конкурсу.

Для визначення переможця Конкурсу Оргкомітетом створюється незалежне журі. Рішення журі остаточне та оскарженню не підлягає. Організатор конкурсу може висловити власну думку щодо надання переваги при визначенні переможця.

Автори та авторки двох найкращих матеріалів, які визначать члени журі будуть нагороджені грошовими преміями та пам'ятними дипломами.

Грошова за перше місце становить 1000 грн, друге – 750 грн, третє – 250 грн. Можливі також додаткові призи від партнерів та спонсорів.
 

За додатковою інформацією звертатися до Катерини Жемчужникової  за телефоном 066 270 17 13.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
ngo.donetsk.ua
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду