Інститут Медіа Права оголошує набір на дистанційний курс «Суди і ЗМІ»

00:00,
2 Квітня 2013
1553

Інститут Медіа Права оголошує набір на дистанційний курс «Суди і ЗМІ»

00:00,
2 Квітня 2013
1553
Інститут Медіа Права оголошує набір на дистанційний курс «Суди і ЗМІ»
Інститут Медіа Права розпочав розгляд заявок від бажаючих стати слухачами дистанційного курсу «Суди і ЗМІ», повідомляється у прес-релізі організації.

«Обізнаність суспільства про судову систему напряму залежить від якості діяльності журналістів та ЗМІ. Надання громадськості повної, виваженої та грамотної інформації про діяльність судів неможливе без надання журналістам базових знань про організацію судової системи, повноваження судів при розгляді тих чи інших категорій справ, процедуру розгляду судами різних інстанцій справ, права та обов’язки учасників процесу тощо», – вважають в Інституті Медіа Права.

 

Дистанційне навчання проходитиме на сайті дистанційних курсів Інституту Медіа Права.

 

Протягом кількох тижнів слухачі курсу отримуватимуть навчальні матеріали, підготовані спеціалістами Інституту Медіа Права. Матеріали з’являтимуться в навчальному модулі один раз на тиждень і складатимуться з двох частин – обов’язкової до прочитання основної частини, а також додаткової – перелік літератури. Курс складатиметься з 7 уроків.

 

Спілкування з викладачами відбуватиметься через навчальний модуль, слухачі матимуть можливість ставити кураторам запитання та ініціювати обговорення окремих тем.

 

Наприкінці слухачі курсу складатимуть фінальний тест, питання якого базуватимуться лише на обов’язкових матеріалах. Після успішного складання підсумкового тесту учасники отримають сертифікат слухача дистанційного курсу «Суди і ЗМІ».

 

Тематика курсу:

 

– структура судової системи України;

– види рішень судів та набуття ними чинності;

– доступ до судових засідань та судових матеріалів;

– право на справедливий судовий розгляд, презумпція невинуватості;

– захист журналістом своїх джерел;

– поширення інформації про суд та суддів, практика Європейського суду з прав людини.

 

Вимоги до кандидатів: бути журналістом-практиком, мати постійний доступ до інтернету, мати бажання отримувати нові знання.

 

Навчальна група дистанційного курсу «Суди і ЗМІ» формується на конкурсних засадах.

 

Претенденти повинні заповнити анкету заявки, подані на курс без анкети, автоматично відхилятимуться. Анкету слід заповнити до 12.00 14 квітня 2013 року.

 

Після розглляду анкет претендентів повідомлять про результат до 21 квітня 2013 року.

 

Додаткова інформація: 8 (044) 383-20-44, i_law@medialaw.kiev.ua.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Фото: Guardian.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду