25-28 липня: третя Школа інфографіки від «Інтерньюз-Україна» і Texty.org.ua (Київ)

00:00,
11 Липня 2013
1543

25-28 липня: третя Школа інфографіки від «Інтерньюз-Україна» і Texty.org.ua (Київ)

00:00,
11 Липня 2013
1543
25-28 липня: третя Школа інфографіки від «Інтерньюз-Україна» і Texty.org.ua (Київ)
МГО «Інтерньюз-Україна» у партнерстві з Texty.org.ua оголошують набір на Третю школу інфографіки для молодих дизайнерів, працівників онлайн-видань і бажаючих працювати з візуальною інформацією.

Школа – 4-денний курс з основ візуалізації даних. Учасникам пропонується можливість навчитися: основам графічного дизайну та інфографіки (формати даних, бібліотеки для візуалізації, мова візуальних символів, алгоритми); роботі з ключовими інструментами створення інфографіки та онлайн-сервісами (Google Refine, Google Charts, MapCode, FusionTables); основам графічного програмування (Python, NodeBox); роботі з таблицями та графіками в Adobe Illustrator; дізнатися, як історично змінювалися підходи до візуалізації.

Рівень школи розрахований на учасників з базовими дизайнерськими знаннями та навичками роботи з інформацією. Програма курсу включає чотири повних дні теорії та практики, що дозволить учасникам засвоїти основи дизайну, розібрати кейси і типові помилки створення інфографіки, реалізувати практичні завдання. Останній день школи – воркшоп, на якому кожен із учасників створить готовий продукт — інфографіку на обрану тему. В програму курсу також входять подальші консультації впродовж двох тижнів після школи, співпраця та фіналізація випускних робіт за підтримки тренерів. Учасники школи отримають підсумкові конспекти лекцій від тренерів та електронні видання з інфографіки.

Тренерами та співавторами школи виступають українські фахівці з графічного дизайну та інфографіки. В рамках школи будуть проведені лекції і майстер-класи гостьових експертів Анатолія Бондаренко, Надії Кельм, Дмитра Мокрого-Вороновського, Ігоря Скляревського, Сергія Корнієнка та Ірини Маркової.

Слухачами школи стануть 15 учасників, котрі будуть відбиратися на конкурсних засадах. До участі запрошуються молоді дизайнери, журналісти і медіаактивісти віком до 27 років, котрі зацікавлені спеціалізуватися у створенні інфографіки та візуалізації даних.

Участь в школі передбачає реєстраційний внесок у розмірі 590 грн. Обов’язковими умовами участі є: 1. заповнення анкети; 2. наявність ноутбука під час навчальних сесій; 3. сплата реєстраційного внеску в перший день навчання.

Організатори забезпечують учасників навчальними матеріалами і харчуванням (кава-паузи, обіди). Крім цього, організатори відшкодовують учасникам з-поза меж Києва проїзд і забезпечують проживанням на період навчання.

Третя Школа інфографіки відбудеться 25-28 липня 2013 року в Києві, в офісі МГО «Інтерньюз-Україна» за адресою вул. Ризька, 15. Навчання триватиме щодня з 9.30 до 18.00. Заявки на участь приймаються до 18.00 17 липня, результати відбору будуть оприлюднені 19 липня. Контактна особа – Юлія Бабко, координатор програм нових медіа МГО «Інтерньюз-Україна», jbabko@internews.ua.

Третя Школа інфографіки проводиться МГО «Інтерньюз-Україна» в рамках проекту «У-Медіа» міжнародної організації «Інтерньюз Нетворк» за фінансової підтримки АМР США.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Фото: Infographic School.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду