Дмитро Олтаржевський презентує книгу про корпоративні медіа

00:00,
13 Вересня 2013
2895

Дмитро Олтаржевський презентує книгу про корпоративні медіа

00:00,
13 Вересня 2013
2895
Дмитро Олтаржевський презентує книгу про корпоративні медіа
19 вересня відбудеться презентація книги Дмитра Олтаржевського «Основи та методи діяльності сучасних корпоративних медіа». Це спільний проект Інституту журналістики КНУ ім. Шевченка та Асоціації корпоративних медіа України. 

Автор Дмитро Олтаржевський – відомий фахівець у сфері паблік рілейшнз, кандидат філологічних наук, доцент кафедри реклами та зв’язків з громадськістю Інституту журналістики КНУ ім. Шевченка.

«Основи та методи діяльності сучасних корпоративних медіа» - це 312 сторінок концентрованої теорії та практики. Ця монографія – комплексне наукове дослідження, в якому узагальнено досвід та теоретичні напрацювання у сфері корпоративних медіа.  

Професор Валерій Іванов каже, що «наукова цінність цієї роботи полягає перш за все в глибокому аналізі та логічній систематизації матеріалів, присвячених теорії та принципам функціонування корпоративних медіа».

«Впевнена, що читачам цієї книги буде корисна не тільки теорія, але й розкладені по поличках технології створення якісного контенту та вдалі кейси реальних проектів сучасного бізнесу» - вважає Оксана Тодорова, президент Асоціації корпоративних медіа України.

Презентація книги відбудеться 19 вересня о 18:30 в Radisson Blu Hotel Kiev Podol (вул. Братська, 17).

Попередня акредитація є обов’язковою: (067) 980 52 59.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
MediaSapiens
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду