Розпочався відбір на участь у програмі «Журналістика цифрового майбутнього» 2013-2014 рр

00:00,
19 Вересня 2013
1317

Розпочався відбір на участь у програмі «Журналістика цифрового майбутнього» 2013-2014 рр

00:00,
19 Вересня 2013
1317
Розпочався відбір на участь у програмі «Журналістика цифрового майбутнього» 2013-2014 рр
Фонд Ріната Ахметова «Розвиток України» та Могилянська школа журналістики (НаУКМА) оголошують конкурс на участь у Програмі «Журналістика цифрового майбутнього» у 2013-2014 н.р.

Метою проекту є навчання журналістів та редакторів мультимедійним медіа. Слухачі отримають знання та навички цифрових технологій створення контенту, а також збору, обробки та розповсюдження інформації від найкращих українських та закордонних викладачів.

Заявки приймаються з 18 вересня по 11 жовтня (включно2013 року.

Навчання відбувається у вигляді тижневих модулів протягом 8 місяців, з листопада по червень. Кожний модуль присвячений різним аспектам/проблемам створення контенту та розповсюдження його серед аудиторій. У квітневому модулі пропонується знайомство з роботою найкращих редакцій мультимедійних видань США, цей модуль пропонується найкращим слухачам за результатами роботи протягом усього періоду навчання, а також за результатами тесту з англійської мови (тест складається напередодні поїздки).

Для участі у відкритому конкурсі апліканти мають надати наступні документи:

• Заповнити аплікаційну форму онлайн (https://adobeformscentral.com/?f=FI*3ZQfTfX1w20nUX26Dow&preview);
• Лист підтримки роботодавця (написаний в довільний формі), в якому би зазначалося, що роботодавець не заперечує проти відсутності працівника на робочому місці протягом його перебування на навчанні (на увесь термін навчання – 8 тижнів протягом 8 місяців) – надається під час співбесіди;
• Зразки цифрових творчих доробків – текстового контенту для блогів чи сайтів, фотографій, аудіо- чи відео- доробків, доробків з візуалізації даних або інші доробки, які би демонстрували зацікавленість апліканта у цифрових технологіях. Доробки необхідно завантажити на файлообмінні сервіси одним файлом (архів – rar або zip) та вказати лінк на нього в Анкеті у відповідному полі.

Усім, хто до 11 жовтня заповнить аплікаційну форму і надішле творчі доробки, у період з 14 по 18 жовтня буде вислано тестове письмове завдання, яке необхідно буде виконати і надіслати електронною поштою Приймальній комісії до 27 жовтня включно.

Тих, хто за результатами виконаних тестів буде відібраний у фінальний тур, 30-31 жовтня 2013 року ми запросимо на співбесіду із членами Приймальної комісії. Журналістам, що мешкають не в Києві, ми запропонуємо співбесіду через Скайп.

Початок навчання – 25 листопада 2013 року. Навчання на проекті є безкоштовним.

Нагадуємо, що «Журналістика цифрового майбутнього» є спільним проектом фонду Ріната Ахметова «Розвиток України» та Національного університету “Києво-Могилянська академія”. За 6 років існування 140 випускників отримали унікальні знання, які посприяли їх професійному та кар’єрному зростанню. Понад 30 випускників обіймають наразі позиції головних редакторів, шеф-редакторів, керівників медіа-холдингів.

За більш детальною інформацією звертайтеся:
fdu.org.uaj-school.kiev.ua

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Фото: j-school
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду